«Καθάρισε» ο Ναζλίδης στην χιονισμένη Λάρισα

Ο Θωμάς Ναζλίδης πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ στη νίκη της ΑΕΛ με 3-0 απέναντι στην Ξάνθη και έδωσε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του για τους «8» του Κυπέλλου.

Μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τους "βυσσινί" για την επόμενη φάση του Κυπέλλου

Μίλησε ο Ναζλίδης για την ΑΕΛ…

Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο η ΑΕΛ
με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θωμά Ναζλίδη, η ΑΕΛ παρουσιάστηκε καλύτερη και πιο έτοιμη από την Ξάνθη. Οι Ακρίτες είχαν την πρώτη μεγάλη φάση στο 16’ ο Σιλά έκανε την σέντρα-σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι της ΑΕΛ. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα από τα 11 βήματα στο 27’ με τον Ναζλίδη,σε πέναλτι που κέρδισε ο Ντέλετιτς ο Κασάδο σήκωσε ψηλά το πόδι στο πρόσωπό του εντός περιοχής και ο διαιτητής καταλόγισε την παράβαση. Πέντε λεπτά αργότερα ο έμπειρος φορ ακολούθησε τη φάση που εξελίχθηκε με τον Αγκάνοβιτς και από το «ριμπάουντ» της απόκρουσης του Ζίβκοβιτς έγραψε εύκολα το 2-0.

"Τελείωσε" την πρόκριση με Λεοζίνιο…

Ο αγωνιστικός χώρος βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος και η ΑΕΛ άφησε χώρο στην Ξάνθη να επιτεθεί, αλλά οι παίκτες του Ράσταβατς δεν είχαν τις σωστές επιλογές. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν στην ουσία την υπόθεση πρόκριση με τη συμπλήρωση των 90' και με τον Λεοζίνιο, ο Βραζιλιάνος είχε μόλις για... λίγα δευτερόλεπτα στον αγωνιστικό χώρο, ο Ρέντζας τον βρήκε από δεξιά σε τρομερή κόντρα για να διαμορφωθεί εύκολα το τελικό 3-0!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Αγκάνοβιτς (77' Περόνε), Ντέλετιτς (90' Ντέλετιτς), Κριζμάν (85' Μασούρας), Ναζλίδης

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδη, Ντε Λούκας (54' Μελιόπουλος), Λουσέρο (61' Κάστρο), Μεχία, Κασάδο, Λισγάρας, Γέντρισεκ, Σβάρνας, Σιλά, Φασίδης (83' Κίκε)
Keywords
Τυχαία Θέματα