Κατέληξε η 27χρονη που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο

Κατέληξε η 27χρονη που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο. Όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ η κοπέλα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με κορονοϊό εδώ και δέκα μέρες και έχασε τη μάχη για τη ζωή χθες το βράδυ.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thesstoday.gr, η νεαρή κοπέλα είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, αλλά πριν προλάβει να ολοκληρώσει τον εμβολιασμό της και να αναπτύξει ανοσία,

κόλλησε.

Όταν βγήκε θετικό το τεστ, διακομίστηκε στο “Ιπποκράτειο”, όπου και νοσηλευόταν εδώ και δέκα ημέρες. Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τους νέους ανθρώπους που έχουν χάσει τη ζωή τους από τον φονικό ιό, υπενθυμίζοντας με τραγικό τρόπο ότι κανένας δεν είναι άτρωτος.

Aνησυχία για νοσηλείες παιδιών

Ανησυχία εν τω μεταξύ προκαλούν στους γονείς οι περιπτώσεις νοσηλείας παιδιών με κορονοϊό σε κλινικές covid στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που η πανδημία “χτυπά κόκκινο” κυρίως τη Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, συνολικά έξι βρέφη και παιδιά, ηλικίας από 20 ημερών μέχρι 15,5 χρόνων, νοσηλεύονται σε απλές κλίνες covid στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, χωρίς η ζωή τους να διατρέχει κίνδυνο.

Την ίδια ώρα, σε τρεις ανέρχονται οι εγκυμονούσες γυναίκες που εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο ίδιο νοσοκομείο, μετά την απώλεια της 38χρονης εγκύου, η οποία ήταν ανεμβολίαστη.

ΠΗΓΗ: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα