Καταντζάρο – Τερνάνα 2-1 : H δικαίωση της αναζήτησης (vid)

Η νίκη της Καταντζάρο επί της Τερνάνα όπως διαμορφώθηκε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βέλγου Βαντεπούτε στο 89ο λεπτό, μπορεί αν μην κρίνεται απόλυτα δίκαιη για ένα ματς όπου τόσο η ομάδα της Καλάμπρια όσο κι αυτή της Ούμπρια μοιράστηκαν πολλά στην γενική εικόνα και την στατιστική (!!) του όμως σίγουρα αποτελεί δικαίωση για αυτόν που το έψαξε περισσότερο δείχνοντας πως συμβιβάστικε λιγότερο με την προοπτική της ισοπαλίας.

Γιατί, κάπου εκεί πήγαινε η ιστορία βλέποντας τους τυπικά γηπεδούχους – που “ξεσπιτώθηκαν” λόγω έργων στην φυσική τους έδρα – να προηγούνται στο 10ο λεπτό

με τον Μπιάσει έπειτα από ολιγωρία των φιλοξενούμενων αμυντικών, για να ακολουθήσει μια πίεση από την Τερνάνα που είχε ως αποτέλεσμα 13 τελικές προσπάθειες στο πρώτο μισό με πετυχημένη μόνον τη τελευταία (!!) στο 45′ όταν ο εξαιρετικός 19χρονος Ραϊμόντο – δανεικός από την Μπολόνια – ισοφάρισε σε 1-1.

Στην επανάληψη όσο περνούσε η ώρα φαίνοντας η ουσιαστική διαφορά που θα μπορούσε να κρίνει ένα τέτοιο ματς. Οι γηπεδούχοι όσο περνούσε η ώρα γίνονταν όλο και πιο πιεστική ενώ στον απέναντι πάγκο ο Λουκαρέλι απέσυρε σταδιακά τα “βαριά” του επιθετικά όπλα δείχνοντας έναν μεγαλύτερο συμβιβασμό με τον βαθμό της ισοπαλίας!

Ένας άλλος φέρελπις, ο 18χρονος Ντ’Αντρέα – που αγωνίζεται ως δανεικός από την Φιορεντίνα – έκανε μια ατομή ενέργεια στο 88′ κερδίζοντας πέναλτι!

Ο Βαντεπούτε διαμόρφωσε το 2-1 στην πρώτη νίκη της Καταντζάρο του στο πρωτάθλημα, εν αντιθέσει με την ομάδα του Τέρνι που μετράει πλέον δύο απανωτές νίκες φέτος στη Serie B έχοντας άλλες πέντε (!) στους… αναστεναγμούς της με τις οποίες ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα