Καταγγελίες ΠΑΟΚ προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε σήμερα (23/5) και δεύτερη επιστολή, μετά από αυτή προς τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Αυτή πήγε προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και όλους τους εμπλεκόμενους (ΕΛ.ΑΣ, ΕΠΟ, Υφυπουργείο Αθλητισμού) και αφορά στη συμπεριφορά των Αστυνομικών Αρχών προς τους οπαδούς του “Δικέφαλου”, οι οποίοι βρέθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, το περασμένο Σάββατο

(21/5) στο ΟΑΚΑ.

Στην επιστολή αυτή, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταγγέλλει… “τη συμπεριφορά απέναντι στους εκδρομείς φίλους της ομάδας, που έμειναν 10-12 ώρες χωρίς έστω πρόσβαση σε νερό, την άσκοπη χρήση χημικών για να σταματήσει η ρίψη πυρσών, το σκηνικό των αποδυτηρίων, την κατάχρηση εξουσίας από πλευράς αστυνομικών οργάνων, τις χειρονομίες και την πρόκληση των ανδρών των ΜΑΤ απέναντι σε κόσμο που δεν είχε καμία εμπλοκή σε επεισόδια, αλλά και σε αξιωματούχους της ομάδας (μελών της ασφάλειας κ.λ.π.)”.

Επιπλέον, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταγγέλλει την Αστυνομία για πλημμελή έλεγχο στους οπαδούς, ενώ ζητά να γίνει ΕΔΕ για να βρεθούν οι υπεύθυνοι όλων αυτών, αλλά και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Όπως σημειώνει η διοίκηση του συλλόγου στην επιστολή της… “επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω νομικές ενέργειες”.

Keywords
Τυχαία Θέματα