Κατάλληλα για "ανήλικους άνω των 13" παραμύθια διαβάζει ο Deadpool

Μία άτιτλη, PG-13, "Deadpool" ταινία κάνει πρεμιέρα αυτόν τον χειμώνα.

Μετά από τις αλλαγές που έκανε η 20th Century of Fox στις πρεμιέρες των "μεταλλαγμένων" της ταινιών, και όχι μόνο, μάθαμε πως μία άτιτλη ταινία "Deadpool" πρόκειται να κυκλοφορήσει.

Χωρίς να υπάρχουν αρκετές πληροφορίες σχετικά με αυτή την ταινία, το Collider μεταφέρει πως αν και το studio είναι αρκετά εχέμυθο, θα αποτελεί μία εκδοχή του "Deadpool 2" με καταλληλότητα PG-13, για ανήλικους άνω των 13 ετών.

Το

τοπίο δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αλλά πιθανολογείται η ταινία να είναι, επιπλέον, μία ένωση των δύο ταινιών του αθάνατου ήρωα διαμορφωμένη κατάλληλα και για μικρότερες ηλικίες. Μία εικόνα που κοινοποιήθηκε μέσω του Twitter και από τον λογαριασμό του ίδιου του πρωταγωνιστή, Ryan Reynolds, σχεδόν αποδεικνύει κατά ένα μέρος τις υποθέσεις.

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του Ryan Reynolds στο Twitter.

Ο γνωστός ήρωας της Marvel φορώντας τη χαρακτηριστική του στολή διαβάζει ένα παραμύθι στον Fred Savage, φέρνοντας αναμνήσεις από την ταινία του 1987 "The Princess Bride", όπου ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε σε ηλικία 11 ετών.

Στις 21 Δεκεμβρίου, για τις Ηνωμένες Πολιτείες, που ορίστηκε η πρεμιέρα της άτιτλης ταινίας, ο Deadpool θα χρειαστεί να δώσει μάχη με μεγάλους τίτλους, συγκεκριμένα με τα "Aquaman", "Bumblebee" και "Holmes and Watson", τρεις ταινίες που οι φαν περίμεναν πολύ καιρό να δουν. Αντιθέτως και από την Fox οι φαν περίμεναν να δουν τη live-action μεταφορά του "Alita: Battle Angel", της οποίας η πρεμιέρα μεταφέρθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 2019 για να εξασφαλιστεί η επιτυχία της στην Κίνα που θα αλλάξει χρόνια στις 5 Φεβρουαρίου.

Όσον αφορά τη διεθνή κυκλοφορία της και, συγκεκριμένα, την παρουσία της στους ελληνικούς κινηματογράφους, η νέα έκδοση του "Deadpool" έχει αφήσει το τοπίο θολό. Αναμένονται, ακόμα, να ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες.

Οι δύο ταινίες του κοκκινόμαυρου ήρωα κρίθηκαν ακατάλληλες για ανήλικους (R-Rated), αλλά κατάφεραν να φέρουν αρκετά εκατομμύρια στους κινηματογράφους. Το πιο πρόσφατο sequel έκανε αρκετές πρωτιές στα box-office και κέρδισε μία θέση ως η τρίτη πιο κερδοφόρα R-rated ταινία.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceDeadpool 2 - Οι κομμένες και Extended σκηνέςΤο "Deadpool 2" γίνεται η 3η υψηλότερα κερδοφόρα R-Rated ταινίαΟι Deadpools του έξω κόσμου σχολιάζουν το Deadpool 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα