Κασάνο: «Η Γουάντα δημιούργησε καμένη γη γύρω από τον Ικάρντι!» (video)

Ο Αντόνιο Κασάνο εξαπέλυσε και άλλη επίθεση κατά της Γουάντα Νάρα και το πώς διαχειρίζεται τα θέματα του Μέουρο Ικάρντι. «Μιλάει πάρα πολύ, χρησιμοποιεί τα κοινωνικά μέσα πάρα πολύ!».
«Το άτομο που δημιούργησε αυτήν την καταστροφή είναι εκείνη», δήλωσε ο παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής.
«Προκάλεσε προβλήματα στον Ικάρντι. Δημιούργησε αυτήν την καμένη γη γύρω από αυτόν. Μιλάει πάρα πολύ, λες και είναι ο προπονητής, χρησιμοποιείς τα κοινωνικά μέσα πάρα πολύ.Αν η Ίντερ πήρε το περιβραχιόνιο από τον παίκτη, θα υπάρχει ένας λόγος για αυτό: Μαρότα,
Σπαλέτι και Ζανγκ δεν είναι τρελλοί.

Έπειτα υπάρχει και ένα άλλο θέμα: Ο Μάουρο δεν είχε πόνο στο γόνατό του, αλλά έμεινε εκτός, αφού η Ίντερ του πήρε το περιβραχιόνιο.Έκανα θεατρική παράσταση όταν ήμουν 21 ετών. Αν δεν επιστρέψει στη δράση θα φύγει. Είναι μια κατάσταση χωρίς επιστροφή.

Ο Σπαλέτι με έκανε αρχηγό όταν ήμουν 20 ετών στη Ρόμα. Ήμουν 2ος αρχηγός μετά τον Τότι και μου είπε κάποια στιγμή ότι δεν θα είμαι πια γιατί δεν ήμουν παράδειγμα.Είχε δίκιο. Αν το έκανε και με τον Ικάρντι, θα υπάρχει κάποιος λόγος γι 'αυτό».

#Cassano show contro #Wanda: “Hai creato terra bruciata intorno a #Icardi. Parli troppo, parli di Spalletti, della squadra, hai creato problemi” pic.twitter.com/T4cpX7eTvX

— Fcinter1908 (@fcin1908it) March 4, 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα