Καρυπίδης: «Η εμφάνιση μας ήταν κακή, περιμένω αντίδραση»

Καθόλου ικανοποιημένος δεν είναι ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης με την εικόνα των «κιτρινόμαυρων» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη βρεθηκε στο Νέο Ρύσιο και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους για το χθεσινό αποτέλεσμα. Παράλληλα ο Καρυπίδης υποστήριξε ότι ο διαιτητής αδίκησε την ομάδα του και πως το γκολ των «ασπρόμαυρων»

δεν έπρεπε να μετρήσει για φάουλ στη φάση.

«Όπως το είδε όλος ο κόσμος, δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την χθεσινή εμφάνιση» και πρόσθεσε: «Δεν είχατε πάθος και μαχητικότητα, περίμενα πολύ καλύτερη εμφάνιση».

Στη συνέχεια υποστήριξε: «ναι μεν ο διαιτητής δεν ήταν καλός, μας αδίκησε, ειδικά στο γκολ υπάρχει φάουλ, το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει. Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Έχουμε αποδείξει ότι όταν παίζουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες μπορούμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές».

Τέλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δε μας ικανοποιούν μόνο οι νίκες με Παναιτωλικό ή Λαμία… Μια μεγάλη ομάδα δείχνει το μέταλλο της με τις νίκες στα ντέρμπι. Αυτές δείχνουν τον χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας, οπότε δεν είναι δυνατόν να ξαναδούμε μια τέτοια εμφάνιση. Περιμένω αντίδραση άμεσα από το ματς της Κυριακής, μην επαναπαύεστε στα μεγάλα σας συμβόλαια».

Keywords
Τυχαία Θέματα