Καρβάλιο: «Τοπ σύλλογος στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, είμαι εδώ για τους τίτλους» (vid)

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι κι επίσημα από το πρωί του Σαββάτου (29/1) ο Ζοάο Καρβάλιο, με τον 24χρονο χαφ να παραχωρεί και την πρώτη του συνέντευξη στον επίσημο λογαριασμό των Πειραιωτών!

Εκεί τόνισε ότι πήρε μεταγραφή στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδος, πως η απόφασή του να πει το “ναι” ήταν εύκολη, καθώς και το ότι βρίσκεται εδώ για τους τίτλους.

Μεταξύ άλλων σημείωσε πως:

«Γνωρίζω πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό,

είναι μια πολύ γνωστή ομάδα στην Πορτογαλία και η μεγαλύτερη στη χώρα. Στον καθένα θα άρεσε να παίξει μια μέρα εδώ. Κάνοντας μια βόλτα εδώ, βλέπω τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί εδώ, ονόματα με μεγάλη ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Θέλω κι εγώ να φτάσω σε αυτό το επίπεδο κι ο ο Ολυμπιακός είναι ένα καλό βήμα στην καρίερα μου. Ήταν εύκολη απόφαση να έρθω εδώ. Μίλησα με πολύ κόσμο και ήταν έυκολο το να πω το “ναι” στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να βοηθήσω και είμαι περήφανος που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος ενδαφέρθηκε για μένα.

Πάντα στον Ολυμπιακό παίζεις για τους τίτλους. Όταν τελειώσω την καριέρα μου θέλω να κοιτάζω πίσω και να δω πόσους κατέκτησα μαζί του».

Οι πρώτες δηλώσεις του Ζοάο Καρβάλιο στο Olympiacos TV! / João Carvalho’s statements on Olympiacos TV! #Olympiacos #Transfer #Welcome #JoaoCarvalho #WelcomeCarvalho #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/AbAdFWf1dj

Olympiacos FC (46) (@olympiacosfc) January 29, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα