Κάρλος Αουγκούστο: Ο «τακτικός» Βραζιλιάνος που κάνει θόρυβο στην Ευρώπη

Η Μόντσα έχει δουλειά. Οι προτάσεις και οι προσφορές θα πέσουν βροχή. Ο Βραζιλιάνος μπακ εντάχθηκε στους Biancorossi τον Σεπτέμβριο του 2020 από την Κορίνθιανς για περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ και γρήγορα εντυπωσίασε στη Serie B, αποδεικνύοντας ότι είναι ικανός να παίξει στην πρώτη κατηγορία μετά την άνοδο του συλλόγου. Αυτή τη σεζόν, ξεπέρασε τις προσδοκίες, με έξι γκολ και πέντε ασίστ σε 31 εμφανίσεις στη Serie A,

προσέλκυσε την προσοχή κορυφαίων συλλόγων εντός και εκτός συνόρων.

Αρκετοί σύλλογοι της Premier League ενδιαφέρονται επίσης να παραλάβουν τον Βραζιλιάνο αυτό το καλοκαίρι, ένας από τους οποίους είναι η Νιουκάστλ που έχει λεφτά για ξόδεμα. Αν εξασφαλίσει την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα κάνουν προσφορά για τον 24χρονο μπακ. Ο Βραζιλιάνος είναι έτοιμος για τη μετακόμιση, επιθυμώντας να συνεχίσει να εντυπωσιάζει και να αποδεικνύει ότι είναι ικανός να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Αουγκούστο είναι ένας σταθερός αμυντικός που μπορεί να συγκρατηθεί στα μετόπισθεν παρά το γεγονός ότι είναι Βραζιλιάνος. Δυνατός και με ικανή παρουσία στον αέρα. Είναι επίσης αρκετά ευέλικτο ώστε να παίζει στο κέντρο αν χρειαστεί, προσθέτοντας άλλο ένα επίπεδο στην τακτική του ευελιξία. Μια συμφωνία περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ είναι αυτό που θα περιμένει η Μόντσα για τον Βραζιλιάνο από τους ενδιαφερόμενους. Υπάρχει κάθε λόγος που πρέπει να διασφαλιστεί ένας πόλεμος προσφορών.

Με αντίπαλο τον Άνχελ Ντι Μαρία σε αναμέτρηση απέναντι στην Γιουβέντους στο Τορίνο

Η Γιουβέντους παρακολουθεί στενά τον Αουγκούστο, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους καλοκαιρινούς μεταγραφικούς στόχους της. Η Μόντσα σκοπεύει να διατηρήσει τις υπηρεσίες του πολύτιμου περιουσιακού στοιχείου της και θα τον αποδεσμεύσει αν ικανοποιηθεί οικονομικά . Θα απαιτούσε λοιπόν μια γερή προσφορά –μια που ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ– για να επηρεάσει τον 78χρονο, Αντριάνο Γκαλιάνι. Η Γιουβέντους αυτή τη στιγμή έχει δύο παίκτες δανεικούς στη Μόντσα. Όμως, ενώ ο Νίκολο Ροβέλα έχει κάνει αρκετά για να εξασφαλίσει μια θέση στο Τορίνο την επόμενη σεζόν, το μέλλον του Φίλιπο Ρανόκια παραμένει αβέβαιο. Έτσι, ίσως οι «μπιανκονέρι» μπορούν να μειώσουν το κόστος του Αουγκούστο προσφέροντας τις μόνιμες υπηρεσίες της Ρανόκια σε μια συμφωνία ανταλλαγής.

Η βελτίωση του στα ιταλικά γήπεδα είναι τεράστια. Στοίχημα που κέρδισε ο σύλλογος και συγκεκριμένα ο Αντριάνο Γκαλιάνι , ο οποίος επένδυσε περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ το 2020 για να τον φέρει στην Ιταλία. Το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2024 και η τιμή του όλο και ανεβαίνει. Ένα άλμα προς τα πάνω, μετά από αυτό που έκανε το περασμένο καλοκαίρι, που δεν τρομάζει τον Βραζιλιάνο. Τρέξιμο, ντρίμπλα, ποιότητα, ασίστ και γκολ: Ο Κάρλος Αουγκούστο έχει τα πάντα για να συνεχίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάρλος Αουγκούστο, Βραζιλιάνος, Ευρώπη,karlos aougkousto, vrazilianos, evropi