Καρλίτος: Ο οδηγός της πρώτης «πράσινης» νίκης (vids)

Καρλίτος: Ο οδηγός της πρώτης «πράσινης» νίκης (vids)npiliosΔευ, 11/02/2020 - 18:00

Σε ηγέτη του Παναθηναϊκού εξελίσσεται ο Καρλίτος, μετά και τα δύο του γκολ κόντρα στη Λαμία, τα οποία έδωσαν στην ομάδα του την πρώτη της φετινή νίκη.

Βίντεο με Λαμία

Μάλιστα,

ο 30χρονος στράικερ είχε τόση «ενέργεια», με σχεδόν τις μισές τελικές, τις πέντε από τις 11, να είναι δικές του. Φυσικά, οι δύο από τις τρεις που κατέληξαν στην εστία, μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Παράλληλα, το πρώτο του τέρμα κόντρα στη Λαμία είναι μια φάση η οποία είναι δουλεμένη στην προπόνηση, κάτι που φάνηκε και στον αγώνα με τον Βόλο. 

Ο Ισπανός φορ κάνει κίνηση στο πρώτο δοκάρι, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την εκρηκτικότητά του. 

Κι αν απέναντι στους Θεσσαλούς δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια από τις δύο πανομοιότυπες εκτελέσεις, αυτό δεν συνέβη στη Φθιώτιδα.

Βιντεο με Βόλο

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Καρλίτος είναι... on fire στα τελευταία τρία ματς, έχοντας σκοράρει απέναντι σε ΟΦΗ και Βόλο, πριν τα δύο του γκολ με τη Λαμία, τα οποία έδωσαν την απαιτούμενη ενέργεια στο πρώτο «τρίποντο» του Παναθηναϊκού.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Energy Player Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Τέσσερα γκολ σε τρία ματς για τον Ισπανό φορ, με την «ενέργειά» του να δίνει την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στη φετινή Super League κόντρα στη Λαμία, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Article publish on Δευ, 11/02/2020 - 18:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα