Κάργας: “Ο Λουτσέσκου μπορεί να συνδυάσει τη δίψα των νέων ποδοσφαιριστών με την εμπειρία των παλιών” (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ικανός προπονητής δήλωσε ο Γιάννης Κάργας στην κάμερα της NOVA και τον Κωστή Μπότσαρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την προετοιμασία: “Περνάμε δύσκολα στην προετοιμασία. Περνάμε καλά στις προπονήσεις υπάρχει οικογενειακό κλίμα. Είμαι συνηθισμένος σ’αυτό το κλίμα και χαίρομαι που το βρήκα εδώ. Τα πόδια σήμερα ήταν βαριά”.

Για το κλίμα και πως τον υποδέχθηκαν: “Το σημερινό φιλικό δε λέει πολλά σαν αποτέλεσμα. Περισσότερο το κάναμε για να βρούμε ρυθμό και αγωνιστικά λεπτά οι

παίκτες. Φαίνεται σαν να είμαι εδώ χρόνια κάτι κάνει η ομάδα για να συμβαίνει αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να παίρνουμε θετικά αποτέλεσμα είτε το παιχνίδι είναι επίσημο είτε φιλικό”.

Για τους νέους και τους παλιούς παίκτες: “Δεν είναι δική μου δουλειά να το κρίνω αυτό. Είναι δουλειά του προπονητή Λουτσέσκου. Ο προπονητής θα μπορέσει να κάνει ομάδα αυτό το μείγμα με νέους και παλιούς παίκτες. Ο Λουτσέσκου μπορεί να συνδυάσει την εμπειρία με τη δίψα για διάκριση. Δεν έχω κανένα άγχος”.

Ποίοι είναι οι προσωπικοί του στόχοι: “Σκοπός μου είναι να παίζω και να βοηθάω την ομάδα από εκεί που μπορώ. Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής είναι αυτός που κάνει ότι του λέει ο προπονητής. Πρώτα από όλα θέλω να έχω υγεία”.

Keywords
Τυχαία Θέματα