Καρέρα: "Όσο είμαστε... ζωντανοί θα παλέψουμε"

Καρέρα: "Όσο είμαστε... ζωντανοί θα παλέψουμε"gvasilioΤετ, 12/02/2020 - 15:34

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για τις σκέψεις του για τον αγώνα με τη Μπράγκα, αλλά και τους στόχους της ΑΕΚ στη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού προπονητή της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν θα ξεκουράσει παίκτες στον αγώνα με την Μπράγκα:
“Ναι σίγουρα θα υπάρχει κάποιος παίκτης που δεν θα παίξει και θα ξεκουραστεί. Θα πρέπει να δούμε

την κατάσταση που βρίσκονται κάποιοι. Στην προπόνηση της Πέμπτης θα δούμε τους παίκτες μας και αναλόγως θα αποφασίσουμε για το πλάνο που θα ακολουθήσουμε”. 

Για το αν η σεζόν θα είναι πετυχημένη μόνο εάν κατακτήσει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ:
“Όχι δεν θεωρώ ότι έχουμε φτάσει τους στόχους που θέσαμε στην αρχή της χρονιάς. Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε αγώνα. Παρά το ότι δεν έχουμε πολλές ελπίδες πρόκρισης θα μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε τα πάντα να κερδίσουμε τη Μπράγκα. Όσο είμαστε ζωντανοί θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε. Σεβόμαστε τη Μπράγκα, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας να κερδίσουμε τον αγώνα. Απομένουν δύο ακόμα παιχνίδια και θέλουμε να τα κερδίσουμε”. 

Για την ομιλία του πριν το ματς με τον Αστέρα και αν ένιωσε ο ίδιος πίεση για να κάνει κάτι τέτοιο: 
“Όχι δεν έχει σχέση με τη Ζόρια. Σε κάθε αγώνα συζητάω με τους παίκτες μου και το κάνω ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων. Το ίδιο έκανα και την περυσινή σεζόν”. 

 

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για τις σκέψεις του για τον αγώνα με τη Μπράγκα, αλλά και τους στόχους της ΑΕΚ στη φετινή χρονιά. Article publish on Τετ, 12/02/2020 - 15:34 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα