Καρέρα: «Έχουμε μπροστά μας μία μάχη» (vid)

Καρέρα: «Έχουμε μπροστά μας μία μάχη» (vid)gvasilioΣάβ, 11/28/2020 - 17:11

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για τα… απομεινάρια της βαριάς ήττας από τη Ζόρια, την πίεση που υπάρχει, αλλά και τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου μιλάει για τον αγώνα με τη Ζόρια και τον διαφαινόμενο αποκλεισμό της Ένωσης τονίζοντας: 

«Έπαιξε ρόλο η αποβολή, μας στοίχισε πολύ. Είχα ετοιμάσει αλλαγές στο μυαλό μου, αλλά η αποβολή ανέτρεψε τα σχέδια μου. Δεν έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε πίσω. Μπροστά μας είναι ένας σημαντικός και δύσκολος αγώνας και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Περιμένω μια... μάχη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Σε ότι έχει να κάνει με την συνάντηση με τον Ίλια Ίβιτς, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε πως ήταν μια καθιερωμένη συνάντηση όπως μετά από κάθε παιχνίδι.

Η επιστροφή του Μάνταλου δίνει μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων και επιλογών στον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος ουσιαστικά προανήγγειλε την επιστροφή του 4-2-3-1 ή 4-3-3 στον αγώνα με τον Αστέρα. 

Δείτε όσα δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Καρέρα: «Έχουμε μπροστά μας μία μάχη» Submitted by npilios on Σάβ, 11/28/2020 - 17:11 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/CARRERA_WEB_281120.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για τα… απομεινάρια της βαριάς ήττας από τη Ζόρια, την πίεση που υπάρχει, αλλά και τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για τα… απομεινάρια της βαριάς ήττας από τη Ζόρια, την πίεση που υπάρχει, αλλά και τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Article publish on Σάβ, 11/28/2020 - 17:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα