Καρέρα: “Χωρίς αλλαγές κόντρα στον ΠΑΟΚ”

Ο Μάσιμο Καρέρα αποκάλυψε πως δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα της Σπαρτάκ Μόσχας, καθώς έμεινε ικανοποιημένος με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο ματς με τη Λοκομοτίβ. Ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας τόνισε πως είναι χαρούμενος με την εικόνα της ομάδας του, αν και τόνισε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Αρχικά, ο Καρέρα τόνισε: “Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από την Λοκομοτίβ, συνολικά μας βγήκε καλά το παιχνίδι αλλά το πρώτο 45λεπτο ήταν το καλύτερο μας. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα
κάποιες αντεπιθέσεις της Λοκομοτίβ, τις οποίες ευτυχώς δεν πληρώσαμε. Αυτά δεν είναι λάθη που έχουν να κάνουν με την φυσική κατάσταση αλλά είναι λάθη τακτικής”.

Στη συνέχεια, τόνισε για τον ΠΑΟΚ και για το αν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα: “Όχι, είμαι χαρούμενος με όσα είδα από την ομάδα μου σήμερα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο επίσημο παιχνίδι μας και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε περισσότερο το επόμενο διάστημα”.
Keywords
Τυχαία Θέματα