Καραπαπάς: “Είμαστε κοντά σε ανακοινώσεις”

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, τοποθετήθηκε για όλα τα ανοιχτά ζητήματα των Πρωταθλητών σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Πειραιά “Κανάλι Ένα’.

Ο Κώστας Καραπαπάς αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα, όπως για τον αντικαταστάτη του Φρανσουά Μοντέστο και φυσικά για τις μεταγραφές που έχει ανάγκη ο σύλλογος ώστε να “χτίσει” το νέο του ρόστερ.

Ο αντιπρόεδρος

των ερυθρολεύκων μεταξύ άλλων είπε: «Είμαστε κοντά σε ανακοινώσεις. Σιγά σιγά θα δημιουργηθεί το νέο ρόστερ, έχουμε προχωρημένες υποθέσεις. Θα έχουμε νέα σύντομα… Ο κόσμος να είναι σίγουρος πως η ομάδα θα είναι καλύτερη τη νέα σεζόν. Θα πετύχουμε όλους τους στόχους μας».
«Ξέρετε καμιά φορά σκεφτόμαστε αν πρέπει να απαντάμε στις γραφικότητες. Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει 20 ανθρώπους. Έχουμε συναντηθεί με Ισπανούς, Γερμανούς και Ιταλούς. Δεν είπαμε καμία απόφαση σε κανέναν, δεν μας απέρριψε κανένας. Πλέον ο Ολυμπιακός είναι αυτός που κρίνει στην ευρωπαϊκή αγορά. Εμείς θα κρίνουμε αυτόν που θα αναλάβει το πακέτο του Ολυμπιακού.

Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος είναι πως ο σχεδιασμός μιας ομάδας δεν γίνεται τον Ιούνιο, αλλά τον Ιούνιο υλοποιείται. Οι σκάουτερς μιας ομάδας είναι περισσότεροι από τους δημοσιογράφους που γράφουν στα σάιτ…

Ο σχεδιασμός δεν είναι κάτι απλό. Ξεκινάνε οι εργασίες από πολύ νωρίς. Είδαμε τον Ντε Σάνκτις, είδαμε τον Σαμπατίνι, είδαμε άλλους 15. Δεν βιαζόμαστε καθόλου και δεν θα μας κάνει κανένας να βιαστούμε. Έχουμε αυτή τη στιγμή 10 παίκτες και μιλάμε», είπε ο Κώστας Καραπαπάς και πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα