Καραμπέτσος: "Πολύ καλό πρωτάθλημα!" (video)

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος στο περιθώριο της κλήρωσης ότι το ερχόμενο πρωτάθλημα της Volley League θα είναι πολύ δυνατό και εξήγησε τους λόγους που το πιστεύει αυτό.

Συγκεκριμένα, σχετικά με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, είπε: "Έχω την εντύπωση ότι το πρωτάθλημα της Α1 των αντρών θα είναι πάρα πολύ καλό. Πιστεύω
ότι θα έχουμε πολύ καλό πρωτάθλημα με τις μεταγραφές που έκαναν οι ομάδες, τον Παναθηναϊκό, που ενισχύθηκε, και την ΑΕΚ, που ανέβηκε. Εύχομαι να μην έχουμε βία!"
Για τις επιτυχίες των Εθνικών ομάδων και την επιστροφή της κανονικότητας στην Ομοσπονδία, απάντησε: "Το αυτονόητο κάνουμε στην Ομοσπονδία. Δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό. Κάνουμε αυτό που θέλει το βόλεϊ από εμάς. Θέλει να έχουμε κανόνες και να σεβόμαστε τα χρήματα, επειδή είναι χρήματα του λαού, αλλά και να τα χρησιμοποιούμε στη σωστή κατεύθυνση".
Όσο για το αν το ερχόμενο πρωτάθλημα θα είναι το καλύτερο των τελευταίων δέκα χρόνων, λόγω και της επιστροφής της ΑΕΚ, τόνισε: "Θα είναι το καλύτερο για την εποχή που βιώνουμε, γιατί παλαιότερα είχαμε πολύ καλά πρωταθλήματα. Την ερχόμενη σεζόν, πάντως, νομίζω ότι θα έχουμε πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα. Θα είναι πολύ καλό και το πρωτάθλημα των γυναικών. Πολύ καλό πρωτάθλημα θα είναι η Pre League των γυναικών, όπου συμμετέχουν η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ και από του χρόνου θα έχουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και στην Α1 των γυναικών".
Keywords
Τυχαία Θέματα