Καραμπέτσος: «Ίσως το κορυφαίο Final 4 της ιστορίας»

Θέαμα υψηλού επιπέδου και δυνατές συγκινήσεις αναμένεται να προσφέρουν στο κοινό οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, που θα φιλοξενηθεί στη Ρόδο το διήμερο 20-21 Απριλίου 2018. Στην τελική φάση της διοργάνωσης θα μονομαχήσουν οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός,
Ηρακλής), με τον ανταγωνισμό να αναμένεται ιδιαίτερα υψηλός.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ίσως το κορυφαίο Final 4 της ιστορίας του Κυπέλλου Ανδρών φιλοξενείται στην όμορφη Ρόδο. Τέσσερις ομάδες με τεράστια παρουσία και τίτλους στη διοργάνωση αναμετριούνται στο ολοκαίνουριο γήπεδο στο Φαληράκι και εγγυώνται πλούσιο θέαμα και μοναδικές συγκινήσεις», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος.

«Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι όσοι θα παρακολουθήσουν τους αγώνες το διήμερο 20-21 Απριλίου θα ανταμειφθούν πραγματικά από το επίπεδο της διοργάνωσης και των αθλητών. Ευχαριστώ θερμά το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ρόδου και ιδιαίτερα το δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Ρόδου Στέφανο Κυριαζή και όσους με κάθε τρόπο συμβάλλουν στην άρτια και ομαλή διεξαγωγή του Final 4», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα