"Περιμέναμε όλο το καλοκαίρι την Ελλάδα, ευχαριστώ για Λουντ"

Ο Ρόμπιν Λουντ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του MLS για λογαριασμό της Μινεσότα και το πρωτάθληαμ στις Ηνωμενες Πολιτείες είναι σε φουλ ρυθμό. Μάλιστα τη Δευτέρα η ομάδα του έδινε σημαντικό παιχνίδι στο Λος Άντζελες και αρχικά η απάντηση των αμερικανών ήταν αρητική στο αίτημα της Ομοσπονδίας να επιτρέψει στο Λουντ να συμμετάσχει σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην ιστορία της ομάδας. Ωστόσο το δεύτερο αίτημα έγινε δεκτό και ο Μάρκου Κάνερβα έκανε ειδική αναφορά στο γεγονός αυτό.

Αποστολή
στο Τάμπερε - Αποστόλης Λάμπος

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάρκου Κάνερβα:

Πως είναι η κατάσταση στην ομάδα;

"Η εβδομάδα ήταν γεμάτη, έχουμε μπροστά μας την τρίτη προπόνηση. Έχουμε κάποια προβληματα αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτά. Όλο το καλοκαίρι περιμέναμε αυτά τα παιχνίδια με πρώτο αυτό κόντρα στην Ελλάδα."

Πως υποδεχήκατε την είδηση ότι τελικά θα έχετε μαζί σας τον Ρόμπιν Λουντ;

"Είναι πολύ ωραίο που έχουμε μαζί μας τον Ρόμπιν Λουντ καθώς είναι ένας παίκτης που μας δίνει επιλογές και ελπίζω να μας βοηθήσει και σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή της Μινεσότα που επέτρεψε στον Λουντ να έρθει να αγωνιστεί μαζί μας ενώ είχαν σημαντικό παιχνιδι στο Λος Άντζελες."

Σας φοβίζει το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει καινούριο προπονητή;

Ελλάδα έχει ένα καινούριο προπονητή. Την ξέρουμε βέβαια γιατί την έχουμε αντιμετωπίσει άλλες δύο φορές. Θα δούμε αύριο τι τακτικές αλλαγές θα έχουν στο παιχνίδι τους.

Ο καθένας κοιτάζει το δικό του παιχνίδι, αλλά ξέρουμε ότι ο προπονητής τους χρησιμοποιεί το 4-3-3 ή το 4-2-3-1 αλλά πάντα αυτό εξαρτάται από το υλικό της ομάδας. Έχουμε ανθρώπους που παρακκολουθούν στενά την Εθνική Ελλάδος και γνωρίζουμε αρκετά για την ομάδα τους."

Έχετε τονίσει στους παίκτες σας τη σημασία του αυριανού αγώνα;

"Δεν έχουμε μιλήσει ιδιαίτερα, θα κρατήσουμε τις ιδέες που γνωρίζουμε ήδη. Οι παίκτες ξέρουν πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι και δε χρειάζεται να τους το υπενθυμίζω εγώ. Το κλίμα είναι πολύ καλό και αύριο το γεμάτο γήπεδο θα μας βοηθήσει."

Τίμο Σπαρβ: "Μας αγχώνει ο νέος τους τεχνικός"

"Η κατάσταση στην ομάδα είναι πολύ θετική και περιμένουμε πάντα τα παιχνίδια με την Εθνική. Έχουμε κάνει μια καλή αρχή και ευελπιστούμε να κάνουμε κααλύτερη συνέχεια, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε."

Τί σκέφτεσαι για το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει νέο προπονητή;

"Το γνωρίζουμε αυτό, έχουμε μια πολύ καλή και έξυπνη ομάδα, βεβαίως έχουν ένα καινούριο προπονητή κάτι το οποίο μπορεί να είναι λίγο αγχωτικό, αλλά εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη."
Keywords
Τυχαία Θέματα