Κανένα πλάνο για νέα Marvel ταινία μετά τους Avengers δεν έχουν τα αδέρφια Russo

Τουλάχιστον... για την ώρα;

Οι Joe και Anthony Russo, τα αδέρφια πίσω από το πολυσυζητημένο "Avengers: Endgame", τελείωσαν με τις ταινίες της Marvel, τουλάχιστον για την ώρα.

Σε μια συνέντευξη με το GamesRadar, ο Anthony Russo είπε πως η τελευταία προσθήκη των Avengers είναι και η τελευταία Marvel ταινία για το σκηνοθετικό

ντούο.

"Είναι η δική μας Τελευταία Πράξη, τουλάχιστον για την ώρα" είπε ο Anthony Russo στο GamesRadar. "Δεν έχουμε σχέδια για τώρα για άλλες ταινίες της Marvel."

Ο σκηνοθέτης είπε πως υπάρχει μια πιθανότητα να συνεργαστούν με την Marvel στο μέλλον, λόγω της "υπέροχης συνεργασίας" που είχαν αυτός και ο αδερφός του με το στούντιο. Αλλά προς το παρόν, τα αδέρφια Russo δεν σκοπεύουν να βουτήξουν και πάλι στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel.

Να σημειώσουμε πως τα αδέρφια Russo ήταν και οι σκηνοθέτες πίσω από τα "Captain America: The Winter Soldier", "Captain America: Civil War", "Avengers: Infinity War" και "Avengers: Endgame". Στο προσεχές μέλλον, τα αδέρφια θα συνεργαστούν με τον Tom Holland (που για το MCU είναι ο νέος Spider-Man), για την ταινία "Cherry", ένα φιλμ βασισμένο στην ιστορία ενός πρώην στρατιωτικού ιατρού με διαταραχή μετατραυματικού στρες, που λήστεψε 11 τράπεζες του Κλίβελαντ για να ταΐσει την πείνα του για ηρωίνη.

Όσο για το "Avengers: Endgame" μπορείτε εδώ να διαβάσετε το χωρίς spoiler review μας.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceAvengers: Endgame - Ρεκόρ πρεμιέρας και στην ΕλλάδαΧωρίς σκηνή μετά τα credits το Avengers: EndgameAvengers: Endgame Review

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα