Καμάτσο «Ταβάνι είναι ο ουρανός» (vid)

Ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στην πρώτη του εμφάνιση με τον Άρη.

Ο Ραφαέλ Καμάτσο πρόλαβε να δείξει τις …. διαθέσεις του και το λόγο που αποκτήθηκε από τους “Κίτρινους” και μετά το τέλος της αναμέτρησης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” σχολίασε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι (σ.σ. το φιλικό με τον Ολυμπιακό), ακόμη κάνουμε προετοιμασία και οι ομάδες προσπαθούν να βρουν

τον εαυτό τους και φυσικά είμαι χαρούμενος που κέρδισα κάποια λεπτά με την ομάδα, για να μπορέσω να βρεθώ με τους υπόλοιπους παίκτες και να μάθω το παιχνίδι της ομάδας».

Σ’ ότι έχει να κάνει με τις πρώτες του εντυπώσεις είπε: «Ήταν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα, με πολύ δυνατή παρουσία από τους φιλάθλους μας, και αυτό αρέσει πολύ στους παίκτες. Ο προπονητής είναι πολύ ενεργός και δε θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο».

Για το πως νιώθει για τη σελίδα στην καριέρα του με τον Άρη: «Είμαστε ακόμη στην προετοιμασία και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο. Δουλεύουμε σκληρά για να δημιουργήσουμε μία ομάδα. Θέλουμε να έχουμε μια καλή χρονιά, η ομάδα είναι πολύ δυνατή. Θα προσπαθήσουμε σκληρά, αλλά δεν υπάρχει ταβάνι. Ταβάνι είναι ο ουρανός».

Keywords
Τυχαία Θέματα