Κάλιαρι-Ίντερ 1-3: Ανατροπή 7 λεπτών με "χρυσή αλλαγή" για τον Κόντε

Κάλιαρι-Ίντερ 1-3: Ανατροπή 7 λεπτών με "χρυσή αλλαγή" για τον ΚόντεgripapΚυρ, 12/13/2020 - 15:54

Η Κάλιαρι έβαλε δύσκολα για 77 λεπτά στην Ίντερ, αλλά οι νερατζούρι με τον Ντ Αμπρόζιο να σκοράρει ενάμιση λεπτό μετά την είσοδο του στο ματς, γύρισε το παιχνίδι και τελικά επιβλήθηκε 1-3.

Στο πρώτο μέρος ο Κράνιο είχε απαντήσεις στα πολύ δύσκολα που του έβαλαν Λουκάκου και Σάντσες, κρατώντας με εντυπωσιακό τρόπο το μηδέν. Κόντρα στη ροή του ματς οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι, με το ωραίο γκολ

του Σοτίλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κάλιαρι "κλείδωσε" την Ίντερ και εκεί που έμοιαζε δύσκολη η απόδραση, ήρθαν οι στημένες μπάλες για να κάνουν τη διαφορά. Στο 77' ο Μπαρέλα πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Κράνιο και με βολέ ισοφάρισε.

7 λεπτά αργότερα ο Ντ Αμπρόζιο που είχε περάσει ως αλλαγή στο 82 στη θέση του τραυματία Χακίμι, εκμεταλλεύτηκε τη μοναδική λάθος εκτίμηση του Κράνιο στο ματς και σκόραρε με το κεφάλι για το 1-2.

Το τελικό 1-3 έγραψε ο Λουκάκου στις καθυστερήσεις, μπαίνοντας με την μπάλα στα δίχτυα.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Cagliari - Ποδόσφαιρο Inter Milano - Ποδόσφαιρο Off Off gripap Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Cagliari ΙΤΑΛΙΑ Η Κάλιαρι έβαλε δύσκολα για 77 λεπτά στην Ίντερ, αλλά οι νερατζούρι με τον Ντ Αμπρόζιο να σκοράρει ενάμιση λεπτό μετά την είσοδο του στο ματς, γύρισε το παιχνίδι και τελικά επιβλήθηκε 1-3. Article publish on Κυρ, 12/13/2020 - 15:54 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα