Καλή διαχείριση, χωρίς εναλλακτικές για τον Τερζή

Ο κλήρος πέφτει στον Απόστολο Τερζή προκειμένου να διαχειριστεί μία εξαιρετικά καλή αλλά με πολλές ιδιαιτερότητες ομάδα.

Ο τεχνικός του Άρη έχει την ευτυχή συγκυρία να διαθέτει ποδοσφαιριστές με ταλέντο, ικανούς για το καλύτερο.
Γνώστες του χώρου, υποστηρίζουν ότι οι φίλοι των "κιτρινόμαυρων" θα πρέπει να γυρίσουν πολλά χρόνια πίσω προκειμένου να θυμηθούν στην ομάδα τους, ένα σύνολο ποδοσφαιριστών με ανάλογες τεχνικές αρετές όπως οι σημερινοί.

Οι ιδιαιτερότητες
Το κακό είναι ότι ο προγραμματισμός του φετινού Άρη αποδείχθηκε πολύ πρόχειρος.

Κατ΄
αρχήν δεν υπάρχει τρίτη επιλογή στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο Κουέστα τραυματίστηκε και θα αργήσει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Από τα φιλικά της Ολλανδίας φάνηκε ότι ο Έμαν χρειάζεται δουλειά.

Ο νεαρός Αυστριακός έδειξε καλά στοιχεία στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και καλείται να σηκώσει ουσιαστικά μόνος του το βάρος της ευθύνης κάτω από τα γκολπόστ.

Η περίπτωση του Κυριακίδη το όνομα του οποίου συζητήθηκε έντονα, τελικά δεν προχώρησε και η ομάδα έμεινε έχοντας ως τρίτο τερματοφύλακα, τον 19χρονο Απόστολο Τσιλιγγίρη που ήρθε στη Θεσσαλονίκη από τον Ηρόδοτο.

Εξίσου προβληματική είναι η εικόνα και στα δύο άκρα της άμυνας.

Πίσω από τον Κόρχουτ, υπάρχει ο Μενέντες.
Ο Ισπανός δόθηκε πέρσι δανεικός στην Κόρντομπα και αντί να ενσωματωθεί το καλοκαίρι στην προετοιμασία του Άρη, εκείνος γυρνούσε στις παραλίες κάνοντας διακοπές.
Αν και δεν τελεσφόρησαν όσες κινήσεις έγιναν για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, κανείς από την διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» δεν μπήκε στον κόπο να τον ειδοποιήσει ώστε να λάβει μέρος στην προετοιμασία.

Χρειάζεται να δουλέψει πολύ προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος, κυρίως όσο αφορά το θέμα της φυσικής κατάστασης.

Στα δεξιά και πίσω από τον Σούγκρεντ, υπάρχει ο Κωνσταντινίδης, μια αξιόπιστη επιλογή, αλλά επίφοβη λόγω του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ντεμπούτο για τον Μπα

Σε ρόλο ανασταλτικού χαφ είναι ο Σάσα, είναι ο Ματίγια που προσπαθεί να βρει τα πατήματα του και ο νεοαποκτηθείς (δανεικός από τη Γαλλική Νάντ) Αμπού Μπα.
Ο Βραζιλιάνος δίνει λύσεις, αλλά τώρα που τιμωρήθηκε θα πρέπει να τον αντικαταστήσει ο 21 ετών Γαλλο - Σενεγαλέζος που ενσωματώθηκε πριν λίγο καιρό και σίγουρα δεν έχει προλάβει να «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα. Επειγόντως ταχύρυθμα και σε αυτή την περίπτωση.

Λύσεις για όλα τα... γούστα
Με τους Φετφατσίδη, Ντιγκινί, Λάρσον, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Τόνσο και Γκάμα, η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη στα χαφ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το όνομα του Ντουάρτε που ακόμη δεν τον είδαμε.

Στη μεσαία γραμμή λοιπόν, υπάρχει πληθώρα εναλλακτικών και ποιοτικών λύσεων, κάτι όμως που δεν το βλέπουμε στην επίθεση.

Υπάρχει θέμα στην επίθεση

Στην γραμμή κρούσης, εκτός από τον Ιντέγε που άρχισε να φλερτάρει με τα αντίπαλα δίχτυα, υπάρχει μόνο ο Διαμαντόπουλος ως καθαρόαιμος σέντερ φορ, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον Γιουνές. Αντιληπτό δια γυμνού οφθαλμού το πρόβλημα.

Τα παραπάνω στοιχεία, συνθέτουν ένα… σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτός που θα κληθεί να κάνει την διαχείριση του υπάρχοντος υλικού είναι ο Απόστολος Τερζής.

Από τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής του, φαίνεται ότι επειδή είναι γνώστης της κατάστασης, μπορεί να την διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Keywords
Τυχαία Θέματα