«Καλή χρονιά με πρωτάθλημα»

Η ΑΕΚ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με... άρωμα Πόλης και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να εύχεται υγεία, καλή συνέχεια και φινάλε με τίτλο για τους «κιτρινόμαυρους».

Η εκδήλωσε έγινε σε εστιατόριο της Γλυφάδας, ιδιοκτήτης του οποίου είναι φανατικός φίλος της Ένωσης με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη και το «παρών» εκτός του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ έδωσαν και οι Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλος, Ασλανίδης, Λυσάνδρου, Καϊμακάμης (β' αντιπρόεδρος), Αλεξίου (πρόεδρος
Ερασιτεχνικής) και Μαρινάκης.

Οι τυχεροί από τους ποδοσφαιριστές ήταν οι Αραούχο, Αντωνίου, Βινίσιους, οι οποίοι κέρδισαν τα φλουριά και από το τεχνικό επιτελείο αντίστοιχα ο Χιμένεθ και ο μασέρ, Μπουρουτζίκας.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Ήρθαμε για πρώτη φορά εκτός των Σπατων και των γραφείων μας σε αυτό το καταπληκτικο μαγαζί το Mutfak στη Γλυφάδα γιατί το έχει ένας φανατικός ΑΕΚΤζης με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρόνια με υγεία σε σας και στις οικογενειές σας.
Να έχουμε καλή συνέχεια στον δεύτερο γύρο και να δωσουμε χαρά στους οπαδούς καταφέρνοντας να τους φέρουμε το πρωτάθλημα!

Και να σας πω ένα πράγμα! Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω μάθει κάτι πολύ καλά. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται ούτε με δηλώσεις, ούτε με λεφτά, ούτε με νεοπλουτίστικες μεθόδους. Οι ομάδες χτίζονται από τα αποδυτήρια. Και εμείς είμαστε οικογένεια και έχουμε τα καλύτερα αποδυτήρια. Αυτό το ζω, το εισπράττω. Θελω λοιπόν να συνεχίσετε έτσι, έτσι όπως είμαστε: οικογένεια!

Και θέλω να ευχαριστήσω τον κοουτς γιατί αυτό είναι καθαρά δικό του δημιούργημα.
Να σας πω για ακόμα μια φορά καλή χρόνια, πάνω απ’ όλα υγεία και θέλω να πιστεύω ότι εμείς θα ειναστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος».
Keywords
Τυχαία Θέματα