Καλαϊτζίδης: "Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τη 2η θέση"

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μετά τη νίκη του Απόλλωνα Πόντου επί του Εργοτέλη στάθηκε στη σημασία της επικράτησης. Με τη νίκη αυτή, ο Απόλλων προσπέρασε τον Εργοτέλη στη βαθμολογία και βρέθηκε στην έκτη θέση.
Στην αρχή των δηλώσεών του, ο Ελληνας τεχνικός στάθηκε στην απώλεια του Σταύρου Λαζαρίδη, ιστορικού παράγοντα του Απόλλωνα.
Είπε: «Να καταθέσω τα συλληπητήριά μου στην οικογένεια του Σταύρου Λαζαρίδη, ενός προέδρου που όποιον ακούω να μιλάει για τα πεπραγμένα του στην ομάδα μόνο καλά έχω ακούσει. Είχα την χαρά και την τιμή να τον γνωρίσω και διαπίστωσα
και μόνος μου τι αισθανόταν για τον Απόλλωνα, παρότι τον ταλαιπώρησαν πολύ κάποιοι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, εμείς θα τον θυμόμαστε".
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Εργοτέλη και στη συμμετοχή του στο Κύπελλο: "Να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον εκπρόσωπο της Φούτμπολ Λιγκ, τον Εργοτέλη, που διεκδικεί να περάσει στους "4", έχει ένα ακόμη παιχνίδι αλλά έχει την ευκαιρία να μας κάνει όλους περήφανους".
Είπε για τον αγώνα: "Για τον σημερινό αγώνα ήταν μια πολύπλευρη νίκη για εμάς. Τα βαθμολογικά οφέλη ήταν το πρώτο που κρατάω γιατί ανεβήκαμε θέσεις. Είχαμε ένα υψηλό επίπεδο προσπάθειας από όλους τους ποδοσφαιριστές σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο, με καλές συνεργασίες που μας βοήθησαν να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη. Αν κάποιος διαμαρτύρεται για τη φάση του πέναλτι, η οπτική μου γωνία μου έδωσε την ευκαιρία να δω πως ήταν ξεκάθαρο πέναλτι. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό, χάνει την αξία της η προσπάθεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πρέπει να προετοιμάσουμε τον αγώνα με τα Τρίκαλα, με ανάλογη προσπάθεια θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες νίκης. Καλή συνέχεια στον Εργοτέλη».
Είπε ακόμη: "Ακόμη δεν έχω ξεχάσει την ήττα από τον Αήττητο Σπάτων. Το σκέφτομαι ακόμη, όμως δεν διορθώνεται. Χάλασε ένα πολύ καλό επίπεδο προσπάθειας των παιδιών και ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων. Η βαθμολογία δείχνει πως θα μας οδηγούσε πιο ψηλά. Στο μυαλό μου για άλλους λόγους αισθάνομαι πικρία. Τα παιδιά δεν εισέπραξαν αυτό που δικαιούνταν γιατί έκαναν πολύ καλή προσπάθεια».
Ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται τη 2η θέση. Και είπε: «Αυτή τη στιγμή όχι. Εκείνη τη στιγμή που ο Απόλλωνας έπαιρνε καλά αποτελέσματα, οι άλλοι μας είχαν κατατάξει στις ομάδες που μπορούμε να πάρουμε τη 2η θέση. Για εμάς σημαντικό είναι να μπούμε στην δεκάδα, αλλά αν μας έρθει η ευκαιρία για την 2η θέση δεν θα την αφήσουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα