«Καλά κάνει και λέει όσα λέει ο Λουτσέσκου»

Στον «Metropolis 95.5» φιλοξενήθηκε ο άλλοτε άσσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουλιακιώτης, ο οποίος μίλησε για την εφετινή πορεία της ομάδας, αλλά και τη συμπάθειά του προς το πρόσωπο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά:

Για την σχεδόν τετελεσμένη παρουσία του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος: «Πιστεύω ότι το πρώτο βήμα έχει γίνει, η ομάδα θα παίξει στον τελικό. Για τον αντίπαλο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, θα δούμε. Ο ΠΑΟΚ δεν πολύ κοιτάει τι θα κάνει η αντίπαλη ομάδα, κοιτάει τι θα κάνει αυτός. Ο τρόπος παιχνιδιού του μου αρέσει πολύ. Το στήσιμο του παιχνιδιού του από πίσω και τα πολλά γκολ που πετυχαίνει τον τελευταίο καιρό, μου αρέσουν πολύ».

Ποια ομάδα θα ήθελε ο ίδιος να βρεθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ ως αντίπαλη στον τελικό Κυπέλλου: «Θα διάλεγα την ΑΕΚ, γιατί έχω παρατηρήσει πως ο ΠΑΟΚ τα πάει καλά με τις ομάδες που είναι πολύ σε καλή κατάσταση. Αυτό φαίνεται από το πως αγωνίζεται στα ντέρμπι. Εκεί είναι καλύτερη η επίδοσή του. Πάντως σε κάθε περίπτωση είναι ένας τελικός. Όποια ομάδα και να του τύχει, είναι ένα παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή δείχνει πως ο ΠΑΟΚ είναι φουλ φορμαρισμένος. Οπότε έχει περισσότερες πιθανότητες να το σηκώσει. Για μένα αυτή τη στιγμή είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ για το Κύπελλο. Είναι φουλ φορμαρισμένος».

Τέλος, μίλησε και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τις δηλώσεις που κάνει μετά από κάθε ντέρμπι για το VAR: «Στα αυτιά μου δεν είναι καθόλου κουραστικός. Πολύ σωστά τα λέει. Εγώ δεν είμαι αντικειμενικός όμως γιατί είμαι φανατικός οπαδός της σχολής Λουτσέσκου. Το σύστημα και ο τρόπος παιχνιδιού, τον περνάει τέλεια στην ομάδα. Έρχονται και τα ταλέντα από πίσω. Μας ευχαριστεί να τα βλέπουμε αυτά τα παιδιά. Καλά κάνει και τις κάνει τις δηλώσεις».

Keywords