Κακοκαιρία Daniel: Και 4ος νεκρός, εντοπίστηκε καταπλακωμένος από λάσπες ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος στον Δομοκό

Νεκρός εντοπίστηκε από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ο 49χρονος κτηνοτρόφος που αγνοούνταν από χτες.

Σύμφωνα με το lamiareport, o άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός καταπλακωμένος από φερτά υλικά, σε σημείο που είχε καταστεί δύσβατο και απροσπέλαστο από τον όγκο νερού που κατέβασαν οι χείμαρροι που προκάλεσαν ανυπολόγιστη καταστροφή στην περιοχή.

Ο 49χρονος είχε φύγει νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του για να φροντίσει τα ζώα του, πριν εκδηλωθούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και από τότε δεν είχε δώσει ίχνη ζωής.

Σορός άνδρα ανασύρθηκε από ρέμα πλησίον

του οικισμού Πετρωτό Δομοκού #Φθιώτιδα και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες της 7ης Ε.Μ.Α.Κ.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 7, 2023

Ανυπολόγιστες καταστροφές στο Πήλιο – 3 αγνοούμενοι

Κορυφώνεται η αγωνία, όσο περνούν οι ώρες και οι μέρες, για τους ανθρώπους που αγνοούνται στον Βόλο και το Πήλιο και δεν έχουν δώσει σημεία ζωής, ενώ η κακοκαιρία επιμένει με ραγδαίες μπόρες -από το πρωί και κατά τη διάρκεια της νύχτας- με αποτέλεσμα να επιδεινώνονται τα προβλήματα τόσο στον Βόλο, όσο και στο Πήλιο που κυριολεκτικά έχουν υποστεί ανυπολόγιστες καταστροφές.

Στους δύο νεκρούς της Μαγνησίας, υπάρχουν και 3 αγνοούμενοι, μεταξύ των οποίων, ένα ζευγάρι 35χρονων Αυστριακών, που η τύχη τους αγνοείται, όταν το σπίτι που παραθέριζαν στα Ποτιστικά του Νοτίου Πηλίου παρασύρθηκε από τους χειμάρρους, ενώ οι ίδιοι βρίσκονταν μέσα σε αυτό.

Ο Βόλος είναι χωρίς υδροδότηση και πόσιμο νερό για τρίτη ημέρα και οι Αρχές δίνουν αγώνα για να δώσουν ανάσες ζωής σε μία πόλη που προσπαθεί να επανέλθει σε ένα στοιχειώδες επίπεδο κανονικότητας, μετά τις καταστροφές που προκάλεσε η πρωτόγνωση κακοκαιρία, ενώ σταδιακά αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα.

Ο Δήμος Βόλου με συνεργεία διανέμει χιλιάδες μπουκάλια πόσιμου νερού στους πολίτες με οργανωμένη διανομή σε διάφορα σημεία της πόλης, ενώ ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος κατήγγειλε ότι ορισμένοι πωλούν νερό σε υψηλές τιμές χαρακτηρίζοντάς τους ως μαυραγορίτες.

Πηγή: THE TOC

Keywords
Τυχαία Θέματα