Καινούργιο soundrack για το Streets of Rage 4

Αλλα οι παλιό γνώριμοι συνθέτες.

To Streets of Rage 4 μπορεί να φαίνεται ανανεωμένο αλλά για το soundtrack του παιχνιδιού υπεύθυνοι είναι οι βετεράνοι της σειράς Yuzo Koshiro και Motohiro Kawashima.

Στόχος των Lizardcube και Guard Crush Games, οι οποίοι έχουν αναλάβει το developing του παιχνιδιού, είναι να μείνουν πιστοί στο αρχικό πνεύμα του παιχνιδιού, τόσο στο gameplay, όσο και στη μουσική.

Ο Yuzo Koshiro, έχει επιμεληθεί της μουσικής των Streets of Range 1-3, όπως

και του Sonic the Hedgehog και του Shenmue. Ο Motohiro Kawashima με τη σειρά του έχει εργαστεί πάνω στα Streets of Rage 2 & 3. Οι δυο τους δουλεύουν μαζί με άλλους συνθέτες έτσι ώστε να παραδώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για το παιχνίδι.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι Yoko Shimomura (Street Fighter 2: The World Warrior, Kingdom Hearts 1-3), Hideki Naganuma (Jet Set Radio & Future) και Keiji Yamagishi (Ninja Gaiden, Tecmo Bowl).

"Από τότε που κάναμε την αρχική ανακοίνωση, οι παίκτες ρωτάνε ποιοι θα είναι οι υπεύθυνοι για τη μουσική του παιχνιδιού, καθώς αυτή αποτελεί βασικό στοιχείο του Streets of Rage. Είμαστε λοιπόν ενθουσιασμένοι με το lineup που ανακοινώσαμε για το Streets of Rage 4."

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του προκατόχου του. Περισσότερα νέα για το παιχνίδι αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα, οπότε μείνετε στο IGN για να τα μάθετε πρώτοι.

IGN GreeceStreets of Rage 4 - Gameplay Teaser TrailerStreets of Rage 4 - Reveal TrailerΑνακοινώθηκε η κυκλοφορία του Streets of Rage 4

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα