Και τώρα ...μπαράζ οι Ελπίδες

Με ... "πράσινα" γκολ, η Εθνική Ελπίδων επικράτησε 2-0 της Λευκορωσίας στο Περιστέρι και ολοκλήρωσε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στον πρώτο όμιλο.

O Τάσος Χατζηγιοβάνης με κεφαλιά - "ψαράκι στο 20' και Γιάννης Μπουζούκης με εκτέλεση πέναλτι στο 82' ήταν οι σκόρερ της "Γαλανόλευκης", ενώ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 31ο λεπτό, εξαιτίας της αποβολής του Πασαλίδη.

Ελλάδα: Κότσαρης, Μασούρας, Χατζηδιάκος,
Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Ανδρούτσος (31’ Μαυρομμάτης), Γαλανόπουλος, Μπουζούκης, Λημνιός (71’ Μανθάτης), Χατζηγιοβάνης, Βέργος (57’ Κωτσόπουλος)

Λευκορωσία: Σχερμπίτσκι, Ιβανόφ, Βολκόφ, Πεχένιν, Κλίμοβιτς, Αντιλέφσκι (44' Εμπόνγκ), Μπερέζκιν (73' Φεντόσοφ) , Σεφτσένκο, Σβετσόφ, Μπεσμέρτνι (46' Μπακχάρ), Γκρομίκο

Η Εθνική Ελπίδων δεν κατάφερε να πάρει την απευθείας πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αν και ισοβάθμησε στην πρώτη θέση του ομίλου με την Κροατία με 25 βαθμούς.

Η τελική βαθμολογία του 1ου ομίλου

1. ΚΡΟΑΤΙΑ 25

2. ΕΛΛΑΔΑ 25

3. ΤΣΕΧΙΑ 16

4. ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 14

5. ΜΟΛΔΑΒΙΑ 7

6. ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ 0

Η προ ημερών ήττα από τους Κροάτες στοίχισε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που τερμάτισε τελικά στη δεύτερη θέση και θα δώσει διπλούς αγώνες μπαράζ για να πάρει την πρόκριση για το Euro της Ιταλίας.

Η κλήρωση των play offs θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου, ενώ τα παιχνίδια πρόκρισης θα διεξαχθούν στις 12 και 20 Νοεμβρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα