“Και για τη Λεγανές θα ήταν δύσκολο”

Η λύση της συνεργασίας με τον Πάκο Ερέρα αλλά και η επόμενη μέρα του Αρη σε ό,τι αφορά στο προπονητικό τημ εξακολουθεί να είναι σε πρώτο επίπεδο ενδιαφέροντος στον Αρη αλλά και στην Ισπανία από τη στιγμή που υπάρχουν δημοσιεύματα στα Μ.Μ.Ε. στην πατρίδα του πρώην τεχνικού των Κίτρινων που αναφέρονται στο διαζύγιο.

Εκτός από τα δημοσιεύματα υπάρχει και συνέντευξη του 65χρονου τεχνικού στο "Punto 7 Radio" των Κανάριων Νήσων.

Σε αυτή, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα παιχνίδια που ο Αρης
γνώρισε την ήττα, αποτελέσματα που, ουσιαστικά, οδήγησαν και στη λύση της συνεργασίας. Και είπε: “Εντάξει, μπορεί να πει κάποιος ότι ο Άρης έχασε τρία συνεχόμενα ματς. Αλλά και η Λεγανές εάν παίξει με την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ και την Ατλέτικο, θα είναι δύσκολο να νικήσει ένα από αυτά τα ματς. Ο Άρης έπαιξε αυτά τα τρία παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό. Είχαμε κακοτυχία σε αυτά τρία ματς”.

Ο Ισπανός τεχνικός είπε ακόμη: “Παίξαμε στα ίσα τους αντιπάλους μας. Αμυνθήκαμε καλά κόντρα στους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κι Ολυμπιακό. Κάναμε πολύ καλά παιχνίδια. Αλλά, μερικές φορές δεν αρκεί. Ημασταν πιο μικροί από τους αντιπάλους μας. ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός κι ΑΕΚ είναι τα φαβορί, αλλά μου άρεσε που μια ομάδα μικρή σαν τον Άρη - η οποία έλειπε τόσα χρόνια από την πρώτη κατηγορία - μπόρεσε κι απέδωσε τόσο καλό ποδόσφαιρο".

Ο Ερέρα είπε επίσης: "Είναι ημέρα ξεκούρασης, αλλά καταλαβαίνω ότι για εμένα θα είναι μεγάλη η περίοδος της ξεκούρασης. Τους είχα πει πριν το ματς με τον Ολυμπιακό ότι για εμένα δεν θα εξαρτιόταν η παρουσία μου από το αποτέλεσμα. Θα εξαρτιόταν από το τι ένιωθα”.

Αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ματέο Γκαρσία μιας και έγινε σχετική αναφορά στον Αργεντινό που παίζει δανεικός στον Αρη από τη Λας Πάλμας. Και είπε: "Δεν πήγα στον Άρη για τα χρήματα. Δεν με ενδιέφερε αυτό. Έψαχνα μια διαφορετική εμπειρία. Υπήρχαν προβλήματα. Αλλά υπήρχαν και καλά πράγματα. Η ικανοποίηση να δουλεύω με νέα παιδιά, όπως ο Ματέο. Είναι καταπληκτικό που δούλεψα μαζί του. Μεγάλη ήταν η ικανοποίησή μου που έβλεπα καθημερινά την πρόοδό του. Η Λας Πάλμας έχει ένα κανόνι για το μέλλον".

Είπε ακόμη: "Δεν μου άρεσε αυτό που έγινε. Υπήρχαν μικρά προβλήματα στη σχέση μας. Ο κόσμος δεν ήταν υπέρ της απομάκρυνσής μου νομίζω. Είναι φανταστικοί οπαδοί. Θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου".

Και είπε για μια συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο που τον ήξερε από την Ισπανία: "Είχα έναν Ελληνα παίκτη στη Θέλτα, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ήρθε και με βρήκε και μου είπε ότι καμία άλλη ομάδα δεν παίζει τόσο καλό ποδόσφαιρο, όπως ο Αρης".
Keywords
Τυχαία Θέματα