Καμπερίδης: "Νικήσαμε γιατί ήμασταν ψυχωμένοι!"

Καμπερίδης: "Νικήσαμε γιατί ήμασταν ψυχωμένοι!"edadaΚυρ, 12/06/2020 - 02:00

Απολύτως ικανοποιημένος ήταν ο Σάββας Καμπερίδης μετά τη νίκη του Άρη κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας (5/12), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League. Ο προπονητής των "κίτρινων" έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για τη σημαντική επιτυχία, ενώ εστίασε στο σημείο που κατά τη γνώμη του έκανε τη διαφορά και οδήγησε στο ροζ

φύλλο αγώνα.

Είπε αρχικά ο Καμπερίδης μετά το τέλος της συνάντησης: "Για τον αγώνα, πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Φαινόταν από τις τελευταίες προπονήσεις ότι υπήρχε η απαιτούμενη συγκέντρωση για να αντιμετωπίσουμε έναν τόσο καλό αντίπαλο. Ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή ομάδα, πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία όπως και όλες οι υπόλοιπες ακόμα δεν έχουν καταφέρει να βρουν τον αγωνιστικό ρυθμό που θα ήθελαν".

Και συνέχισε: "Εμείς ήμασταν ψυχωμένοι και αυτό φαίνεται από την κυριαρχία στα ριμπάουντ. Φάνηκε και στη διάθεση που έδειξαν τα παιδιά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και νομίζω ότι καταφέραμε να κερδίσουμε δίκαια. Κρατάμε αυτή τη διάθεση, να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλον".

Για τη συνέχεια της σεζόν τόνισε: "Θα πρέπει να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα εύκολα λάθη που κάνουμε και κάποια σημεία και στο σημερινό και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή στα οποία φαίνεται να αδικούμε τους εαυτούς μας, για να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα και να φέρουμε κι άλλα θετικά αποτελέσματα".

Ερωτώμενος αν περίμενε αυτή την παραγωγικότητα στην επίθεση απάντησε: "Είναι μεγάλο νούμερο οι 94 πόντοι. Ήμασταν παραγωγικοί στο τρανζίσιον και καταφέραμε και δημιουργήσαμε αρκετά ρήγματα στο ένας εναντίον ενός. Εφόσον ήμασταν αποτελεσματικοί εκεί, περιμέναμε ότι θα ανέβει το σκορ. Ζητούσαμε να παίξουμε σε ρυθμό με εύκολο σκορ και πολλές κατοχές. Σε αυτό το κομμάτι πήραμε καλό βαθμό".

Κι όσο για το αν αυτή η νίκη είναι το καλύτερο δώρο για την ονομαστική του εορτή είπε: "Προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος όταν η ομάδα κερδίζει, πόσο μάλλον στη γιορτή μου, όμως, όλο το credit πάει στους παίκτες και τους συνεργάτες μου".

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ 'Αρης - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ #arisbc Αρης ΕΛΛΑΔΑ Ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, εστίασε στο σημείο που έκανε τη διαφορά στον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας (5/12) κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Article publish on Κυρ, 12/06/2020 - 02:00 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα