Καμπάτσο: "Είναι όνειρο, είμαι τόσο χαρούμενος" (vid)

Καμπάτσο: "Είναι όνειρο, είμαι τόσο χαρούμενος" (vid)basket1thanosΔευ, 12/07/2020 - 17:16

Ο Αργεντίνος πλέι μέικερ άφησε την Ευρώπη και την Ρεάλ Μαδρίτης για να περάσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού για λογαριασμό των Ντένβερ Νάγκετς. Στην media day της ομάδας, ο Καμπάτσο δήλωσε ικανοποιημένος:

«Είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Νιώθω σαν μικρό παιδί. Είναι όνειρο. Όμως πρέπει να δουλέψω πολύ. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Πρόκειται για μια σπουδαία ομάδα

με εξαιρετικούς συμπαίκτες. Η διαφορά του ΝΒΑ σε σχέση με την Ευρώπη έχει να κάνει με την ταχύτητα. Εδώ το παιχνίδι είναι πολύ γρήγορο και πρέπει να προσαρμοστώ σ' αυτό. Στην Ρεάλ έπαιζα πιο αργά στην επίθεση. Εδώ πρέπει να είσαι στη σωστή θέση, να έχεις σωστό spacing, να τρέχεις και να παίζεις πολύ δυνατά στην άμυνα. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα κάνω το καλύτερο δυνατόν».

Για τον Νίκολα Γιόκιτς είχε να πει: «Είναι η δεύτερη φορά που τον βλέπω αφού έχω παίξει μια φορά αντίπαλός του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δείχνει εξαιρετικό παιδί. Θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ το υψηλό μπασκετικό του IQ. Θα κάνω το καλύτερο δυνατόν, τόσο στο να δεχτώ τη μπάλα από εκείνον, όσο και να την πασάρω. Προσπαθεί να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του».

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Denver Nuggets - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Denver Nuggets ΑΜΕΡΙΚΗ Ο Φακούντο Καμπάτσο στην media day των Ντένβερ Νάγκετς δεν μπόρεσε να κρύψει την την χαρά του για την μεταγραφή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Article publish on Δευ, 12/07/2020 - 17:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα