Κ. Ντεσπόντοφ: «Δεν ήμουν εγώ ο σταρ του αγώνα αλλά όλη η ομάδα»

Πριν από λίγες ημέρες ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έλεγε στα κανάλια “NOVA SPORTS” πως ακόμη δεν έχει φτάσει καλά – καλά στο 50%-60% των δυνατοτήτων του. Την περασμένη Κυριακή ο διεθνής Βούλγαρος άσος του ΠΑΟΚ σκόραρε δις και στην Καισαριανή ήταν ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στο 0-6 επί της Κηφισιάς.

Για άλλο ένα ματς δημιούργησε, εκτέλεσε αλλά μετά το τέλος του αγώνα αρνήθηκε πεισματικά τον τίτλο του πρωταγωνιστή μιλώντας στην Cosmote

tv:«Νομίζω ότι δεν ήμουν εγώ ο σταρ του αγώνα αλλά όλη η ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε σε μία μεγάλη ημέρα σήμερα με έξι γκολ. Δεν χαλαρώσαμε στο ημίχρονο, έξι διαφορετικοί παίκτες βρήκαν δίχτυα. Εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό καθημερινά κάθε μέρα, δουλεύω σκληρά για να ικανοποιήσω τα ”θέλω” του προπονητή στο γήπεδο».

Ενώ σε ερώτηση για μια έντονη παρατήρηση του κόουτς κατά τη διάρκεια του αγώνα απάντησε: «Φυσικά και θα φωνάξει ο προπονητής, αυτή είναι η δουλειά του και η νοοτροπία της ομάδας, δεν έχουμε καμία ολιγωρία μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής το τέλος του αγώνα. Έπρεπε να μου φωνάξει γιατί έκανα ένα λάθος στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα