Ηττήθηκε στον τελικό της Πάρμα η Σάκκαρη (hls)

Τρίτος χαμένος τελικός φέτος για την Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά επίπεδα στο σερβίς της στον τελικό του Parma Ladies Open, έκανε αρκετά λάθη και γνώρισε την ήττα από την Αιγύπτια, Μάγιαρ Σερίφ με 2-0 σετ, 7-5,6-3 μετά από 1 ώρα και 36 λεπτά.

Άλλος ένας τελικός, όπου το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τον τίτλο. Η Μαρία μπήκε δυνατά στο ματς κάνοντας μπρέικ στην Σερίφ, προηγήθηκε με 2-0 αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα της. Η Σερίφ

ισοφάρισε και παρόλο που υπέστη αλλά δυο μπρέικ μέχρι το φινάλε του σετ, εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο το μέτριο σερβίς της Μαρίας και με τέσσερα συνολικά μπρέικ πήρε το πρώτο σετ με 7-5.

Η “βασίλισσα των ανατροπών” δεν κατάφερε να οδηγήσει τον τελικό σε τρίτο σετ, παρόλο που μπήκε εξίσου δυνατά και στο δεύτερο, παίρνοντας προβάδισμα με 2-0. Το σερβίς της παρέμεινε σε ρηχά νερά και τα λάθη αυξήθηκαν με αποτέλεσμα η Αιγύπτια να φτάσει άνετα στην κατάκτηση του δεύτερου σετ με 6-3, πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην καριέρα της στο WTA Tour μετά από 96 λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα