Ιτούρμπε: “Daje Roma!” (pic)

Σκίρτησε η καρδιά του Χουάν Ιτούρμπε το βράδυ της Τετάρτης (25/5) βλέποντας τη Ρόμα να νικάει στον τελικό του Europa Conference League, στα Τίρανα, τη Φέγιενορντ και να φτάνει στην κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού της τίτλου! Πώς μπορούσε να ξεχάσει, άλλωστε, ο Παραγουανός νυν μεσοεπιθετικός του Άρη το πέρασμά του από την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας, στην οποία ανήκε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια (2014-2018);

Σήμερα (26/5), λοιπόν, στον προσωπικό

του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ποστάρισε φωτογραφικό στιγμιότυπο από τους χθεσινούς πανηγυρισμούς των παικτών της Ρόμα με το τρόπαιο ανά χείρας, φωτογραφία που είχε ανεβάσει η ίδια η ομάδα στον δικό της διαδικτυακό λογαριασμό. Το συνοδευτικό σχόλιο του Ιτούρμπε για τους Ρωμαίους είναι το εξής: “Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Πάμε ΡΟΜΑ!”

Μάλιστα, ο Ιτούρμπε δείχνει ότι νιώθει ακόμη Ρωμαίος χρησιμοποιώντας τη χαρακτηριστική έκφραση “Daje ROMA”. Στη διάλεκτο των κατοίκων της Ρώμης και ειδικότερα των φίλων της ομάδας αυτό είναι που σημαίνει “Πάμε ΡΟΜΑ” (υπάρχει και σχετικό τραγούδι με αυτόν τον τίτλο). Είναι σα να θέλει να τους πει ότι αισθάνομαι τη χαρά σας ως ένας από εσάς. Με το δίκιο του!

Complimenti a tutta la squadra

Dajeeeeeeeeeee ROMA !! https://t.co/ZDOvWe47PE

— Juan Manuel Iturbe (@Juan_iturbe93) May 26, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα