Ιτούδης: “Δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στη νίκη!”

Στην πίστη των παικτών του στη νίκη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ακόμη κι όταν ο Παναθηναϊκός είχε τον πλήρη έλεγχο και ήταν πάνω στο σκορ, απέδωσε ο Δημήτρης Ιτούδης την αποψινή (10/1) νίκη της Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας προπονητής της τούρκικης ομάδας ήταν σαφώς ικανοποιημένος αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους φίλους του “τριφυλλιού” για την αντιμετώπιση προς το πρόσωπό

του.

“Πρέπει να πούμε ότι και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα. Κι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε φύγει νικητής από το γήπεδο”, δήλωσε αρχικά ο Ιτούδης.

Και συνέχισε: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί δε σταμάτησαν να πιστεύουν στη νίκη, ακόμη κι όταν ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχό του. Παλέψαμε για τη νίκη μέχρι το τέλος, βγάλαμε φάσεις, όπως αυτή που οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση, και τελικά νικήσαμε”.

Για να καταλήξει: “Ευχαριστώ τους φίλους του Παναθηναϊκού για το χειροκρότημα! Όλοι γνωρίζουν ότι χρωστάω πάρα πολλά σε αυτόν το σύλλογο!”

Keywords
Τυχαία Θέματα