«Ήταν όλοι τους παιδιά μου»: Δεν συνειδητοποιείς πόσο μπορούν να μισήσουν οι άνθρωποι

Δύο μεγάλα κινηματογραφικά αστέρια, τη Sally Field [Σάλλυ Φηλντ] και τον Bill Pullman [Μπιλ Πούλμαν], θα απολαύσει στο θεατρικό σανίδι το κοινό, την Τρίτη 14 Μαΐου στις 9 το βράδυ, στο έργο Ήταν όλοι τους παιδιά μου [All my Sons] του Άρθουρ Μίλλερ, το οποίο μεταδίδεται ζωντανά από το θέατρο Old Vic του Λονδίνου στην Αίθουσα

Αλεξάνδρα Τριάντη (με αγγλικούς υπότιτλους) στο πλαίσιο του National Theatre Live.

Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός και ο Μπιλ Πούλμαν, o oποίος έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στην ταινία Ημέρα Ανεξαρτησίας, αποτελούν το πρωταγωνιστικό ντουέτο του σπαρακτικού δράματος του σπουδαίου αμερικανού συγγραφέα.

Το πάντα επίκαιρο έργο του Μίλλερ πρωτοπαρουσιάστηκε το 1947 στη Νέα Υόρκη σε σκηνοθεσία Ηλία Καζάν και αυτή τη σεζόν ανεβαίνει από το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας υπό τη σκηνοθεσία του Jeremy Herrin [Τζέρεμυ Χέρριν], γνωστό στους φίλους του NTL από την εξαιρετική δουλειά του στην παράσταση This House.

«Δεν συνειδητοποιείς πόσο μπορούν να μισήσουν οι άνθρωποι, Κρις. Μπορούν να μισήσουν τόσο πολύ, που θα κάνουν τον κόσμο χίλια κομμάτια…»

Αμερική, 1947. Ο Τζο και η Κέιτ Κέλλερ, έχοντας πάρει σκληρές αποφάσεις και έχοντας υπερβεί ακόμα σκληρότερα εμπόδια, τα έχουν καταφέρει: έχτισαν ένα σπίτι, μεγάλωσαν δύο γιους και δημιούργησαν μια κερδοφόρα επιχείρηση.


Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα