Ηταν και πάλι εκεί (photo)

Τί κι αν ήταν καθημερινή; Τί κι αν οι περισσότεροι είχαν να καλύψουν αρκετά χιλιόμετρα για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας; Για μια ακόμη φορά ήταν - και πάλι - εκεί δίνοντας δυναμικό "παρών".

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν και στον πρώτο φιλικό αγώνα της σεζόν, ταξιδεύοντας από διάφορα μέρη της Ολλανδίας, της Γερμανίας κι όχι μόνον, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον ΠΑΟΚ, να φωνάξουν, να τραγουδήσουν, να δουν τα μέλη της αποστολής, να φωτογραφηθούν
μαζί τους και μετά ν' ανανεώσουν το ραντεβού τους για τη συνέχεια.

Μάλιστα, πολλοί αντέδρασαν στο άκουσμα της είδησης πως η αστυνομία δε δίνει άδεια για την παρουσία κόσμου στον επόμενο φιλικό αγώνα, που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Παρασκευή και ζητούσαν να μάθουν από τους ανθρώπους της ομάδας αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο κι αν μπορεί να γίνει κάτι για ν' αλλάξει. Μια απάντηση που αναμένεται να δοθεί στις επόμενες ώρες.

Ανάμεσα στον κάθε ηλικίας και φύλου κόσμο υπήρχε κι ο πλέον ... βενιαμίν. Ο λόγος για τον .... Βασίλη. Ηρθε στον κόσμο πριν από τέσσερις μήνες κι όμως, έδειχνε τόσο ... άνετος στο γενικότερο περιβάλλον. Φορώντας τη φανέλα της ομάδας του, με το όνομά του στην πλάτη, δεν έδειξε να ενοχλείται καθόλου από τις φωνές, τα συνθήματα, το τύμπανο... Παρά μόνον γελούσε.

Εχοντας πάρει και ένα .... ζιπουνάκι - του ΠΑΟΚ - γεμάτο από υπογραφές των ποδοσφαιριστών αποχώρησε με τους γονείς του πανευτυχής. Να είναι πάντα γερός .
Keywords
Τυχαία Θέματα