Ιταλικό SuperCoppa: Η Αρμάνι «έκλεψε» το εισιτήριο για τον τελικό από την Μπρίντιζι! (hls)

Οι παίκτες του κόουτς Μεσίνα ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση κάνοντας καλές επιθέσεις, αλλά δυσκολεύτηκαν αρκετά με τα χαμηλά ποσοστά τους στα μάκρυνα σουτ (18%). 

Με τον Ντίνο Μήτογλου να είναι ο πρωταγωνιστής κάτω από το καλάθι και να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις, τελειώνοντας το πρώτο μισό της αναμέτρησης έχοντας 11 πόντους και 5 ριμπάουντ, οι Μιλανέζοι κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με τη διαφορά στο +14.

Από την άλλη, η Μπρίντιζι έπαιξε για αρκετή ώρα χωρίς τον βασικό της ψηλό, Νίκ Πέρκινς, κυρίως στο δεύτερο δεκάλεπτο, και αναγκάστηκε να επιχειρήσει

αρκετά σουτ τριών πόντων που όμως δεν βρήκαν στόχο (3/10). 

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης είδαμε ένα πραγματικό ντέρμπι, αφού οι παίκτες της Μπρίντιζι το πήραν κάπως «προσωπικά» με τον Τζός Πέρκινς αλλά και τον Ρεντίβο Λούτσιο να δίνουν επιθετικές λύσεις και να αυξάνουν κατακόρυφα την παραγωγικότητα της ομάδας τους ισοφαρίζοντας  και προσπερνώντας την ομάδα του Μεσίνα. 

Στο τέταρτο και τελευταίο μέρος της αναμέτρησης, η Μπρίντιζι συνέχισε να είναι ανταγωνιστική και να μένει κοντά στο σκορ αλλά η εμπειρία της Αρμάνι μίλησε με τους Χάινς, Ντιλέινι και Σίλτντς να βάζουν καθοριστικά καλάθια αλλά και να «θωρακίζουν» το καλάθι της ομάδας του με την αμυντική τους προσπάθεια. 

Με τελικό σκορ 67-72 η κάτοχος του τίτλου, Αρμάνι, θα έχει την ευκαιρία αύριο, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου (22:00 Novasports 5HD), να υπερασπιστεί τον τίτλο της στον φετινό τελικό του Supercoppa! Αντίπαλος της, ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στην Βενέτσια και την Βίρτους Μπολόνια.

Από τους νικητές ξεχώρισαν οι 5 «διψήφιοι» Μέλι (11), Σίλντς (11), Ντιλέινι (10), Χάινς (11) και Μήτογλου (13), ενώ από τους ηττημένους ο «μοιραίος» Τζός Πέρκινς αλλά και ο δυναμικός Νίκ Πέρκινς τελείωσαν το ματς αμφότεροι με 16 πόντους. 

Keywords
Τυχαία Θέματα