Ιταλία η Αγγλία ο Χάμες Ροντρίγκες;

Η Ρεάλ Μαδρίτης, σκοπεύει να ξοδέψει σχεδόν 700 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου ν` ενισχυθεί εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, για να επιστρέψει στην κορυφή του Ισπανικού πρωταθλήματος αλλά και της Ευρώπης.

Για να γίνει αυτό, οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» θα πρέπει να πουλήσει παίκτες, που δεν έχουν θέση στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν για τη νέα Ρεάλ Μαδρίτης.
Ένας από αυτούς που η Ρεάλ θέλει να παραχωρήσει προκειμένου να βάλει λεφτά στα ταμεία της, είναι ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε
με την μορφή δανεισμού στη Μπάγερν Μονάχου. Ο ποδοσφαιριστής κοστολογείται κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ και αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να τον δώσει σε συλλόγο από την Πρέμιερ Λιγκ καθώς θεωρεί πως από εκεί θα πάρει πιο εύκολα τα χρήματα που αξιώνει για τον παίκτη.

Ο Κολομβιανός από την πλευρά του, θα προτιμούσε ένα πρωτάθλημα όπως το Ιταλικό. Η Νάπολι και ο Κάρλο Αντσελότι θα ήθελαν τον μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή, όμως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την Γιουβέντους, καθώς ο Ντιμπαλά μπορεί ν` αποτελέσει παρελθόν. Η Μπάγερν Μονάχου πάντως έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να δώσει χρήματα στην Ρεάλ Μαδρίτης για τον ποδοφαιριστή.
Keywords
Τυχαία Θέματα