Ιστιοπλοΐα: Την Παρασκευή ξεκινάει η « 31η Athens International Sailing Week 2022»

Για τα ελληνικά σκάφη (συνεχίζεται η καταμέτρηση) αποτελεί αγώνα πρόκρισης για τον καταρτισμό των εθνικών ομάδων, ενώ ταυτόχρονα θα γίνουν τα πανελλήνια πρωταθλήματα των ολυμπιακών κατηγοριών.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο αγώνας θα χωριστεί σε δύο φάσεις. Η διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά θα προηγηθούν οι ολυμπιακές κατηγορίες και μετά θα ακολουθήσουν οι διεθνείς.

Έτσι, η πρώτη ιστιοδρομία έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου. Η πρώτη φάση ολοκληρώνεται στις 9 Νοεμβρίου.

Ο Ν.Ο. Καλαμακίου θα διοργανώσει τα ILCA 6 και 7, ο Ι.Ο.Π. ΔΕΗ

τα 470 mixed, τα Nacra 17 και τα 49er και ο Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης τα iQFOiLανδρών -γυναικών.

Το διάστημα 10 με 13 Νοεμβρίου θα γίνει η δεύτερη φάση. Ο Ν.Ο.Π. Φαλήρου θα φιλοξενήσει τα 420, ο Ι.Ο.Π. ΔΕΗ τα ILCA 4 και ΙLCA 6 ανδρών, ο Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης τα Οπτιμιστ και ο Ν.Ο.Ε. τα Φινν, τα Ligthning, τα Dragon και τις κατηγορίες ΑμεΑ Hansa 2,3 Hansa 303, Hansa 303 double, 2,4mr.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το κανάλι της ΕΙΟ στο You Tube και το Facebook. Tα link του You Τube και του Facebook της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο live streaming της διοργάνωσης, είναι:

https://www.youtube.com/c/HELLENICSAILINGFEDERATION

https://www.facebook.com/HellenicSailingFederation

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιστιοπλοΐα, Παρασκευή, 31η Athens International Sailing Week 2022,istioploΐa, paraskevi, 31i Athens International Sailing Week 2022