Ίσως υπάρξει Cross-Gen play μεταξύ PS4 και PS5

Δεν το λες και άσχημο.

Το backward compatibility του PS5 ίσως ανοίξει νέους δρόμους στο cross-gen play, αφού η Sony ερευνά τρόπους ώστε κάτι τέτοιο να γίνει εφικτό μεταξύ της τωρινής και της επερχόμενης κονσόλας της.

Κατά τη διάρκεια ενός Q&A session, οι επικεφαλείς του PlayStation δήλωσαν ότι ίσως

υπάρξει cross-gen play ανάμεσα σε PS4 και PS5. Αυτό θα επιτρέψει σε όσους έχουν την τωρινή κονσόλα να παίζουν online με όσους έχουν PS5.

O αναπληρωτής πρόεδρος της Sony, John Kodera, είπε επίσης: "Το compatibility είναι κάτι πολύ καλό. Όχι μόνο θα μπορείτε να παίξετε ένα παιχνίδι στην επόμενη κονσόλα αλλά οι παίκτες και των δύο κονσολών θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να παίζουν μαζί."

Από τη μεριά του ο πρόεδρος της εταιρείας, Jim Ryan, είπε ότι "Το Backwards compatibility σε μία εποχή που τα πάντα βρίσκονται σε ένα δίκτυο, είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο αφού θα μας δώσει τη δυνατότητα να ενώσουμε την κοινότητα του PS4 με αυτή του PS5. Αυτό αποτελεί κάτι πραγματικά σπουδαίο για εμάς και αποτελεί μάλιστα κινητήριο μοχλό των κινήσεων μας."

Μπορεί το PS5 να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες εκτιμήσεις για την ισχύ του. Το γεγονός πάντως ότι ο χρόνος κυλάει αντίστροφα μέχρι να έρθει η επόμενη κονσόλα της Sony δεν σημαίνει ότι η εταιρεία θα παρατήσει την κοινότητα του PS4.

Εσείς, τι πιστεύετε για το cross gen;

IGN GreeceDungeons 3 - Famous Last Words DLC TrailerAtelier Lulua - Launch TrailerΤο τέλος του Ouya έρχεται και επίσημα τον επόμενο μήνα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα