Ίσως να δούμε το PUBG να έρχεται στο PS4 τον Δεκέμβριο

Το Playstation 4 μπαίνει στη μάχη.

Το PlayerUnknown's Battlegrounds μπορεί επιτέλους να έρθει στο Playstation 4.

Ένας χρήστης στα forum του PSNProfiles εντόπισε αυτή την πληροφορία για το ότι το PUBG υπήρχε στους servers της Sony, μαζί με ένα κωδικό content ID για τις εκδόσεις της Αμερικής

και της Ευρώπης, καθώς και εικόνες.

Ο αναλυτής της Niko Partners, Daniel Ahmad επιβεβαίωσε τη φήμη στο forum ResetEra, προσθέτοντας πως θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. Αν η συμφωνία της Microsoft για αποκλειστικότητα στις κονσόλες υπήρχε για ένα χρόνο, τότε ο συγχρονισμός βγάζει νόημα, μιας και αρχικά είδαμε το PUBG στο πρόγραμμα Xbox One Preview τον Δεκέμβριο του 2017.

Αυτή η αποκάλυψη ήρθε σχεδόν πριν δυο μήνες όταν η έκδοση για PS4 εμφανίστηκε στον Κορεάτικο πίνακα εκτίμησης, που σήμαινε πως μια ανακοίνωση ερχόταν.

Μέχρι στιγμής οι PUBG Corporation και Bluehole δεν έχουν πει τίποτα επίσημο για το παιχνίδι για άλλες πλατφόρμες εκτός από PC και Xbox One, αλλά η Bluehole μίλαγε με την Sony για την έκδοση του PS4 από τον προηγούμενο Οκτώβριο. Υπάρχει επίσης το PUBG Mobile για iOS και Android.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Μπορείτε να τον ψάξετε στα social media ή και όχι.

IGN Greece Ανακοινώθηκε training mode στο PUBG H PUBG Corp. λανσάρει καμπάνια με όνομα 'Fix PUBG' PlayerUnknown's Battlegrounds Mobile - Mission: Impossible Fallout Crossover Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα