Ισόπαλο το ντέρμπι στο Ρέντη

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ των ανδρών, καθώς Ολυμπιακός/Ομιλος Ξυνή και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι 25-25, στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” του Ρέντη.

Σε αντίθεση με το προ εβδομάδας παιχνίδι κυπέλλου, στο οποίο οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση, αυτή τη φορά το ματς ήταν “κλειστό” από την αρχή μέχρι το τέλος, με εναλλαγές στο προβάδισμα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε 5΄17΄΄ πριν τη λήξη του αγώνα, με γκολ
του Παπαδιονυσίου για την Ένωση, καθώς στο υπόλοιπο της αναμέτρησης οι δύο ομάδες ήταν πολύ νευρικές και δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Οι Κωστακίδης, Τζηράς και Αλβανός σημείωσαν από πέντε τέρματα για τον Ολυμπιακό, ενώ ο Χόγκας με επτά γκολ ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ και έλειψε πολύ στο τελευταίο πεντάλεπτο (αποβλήθηκε με τρίτο δίλεπτο).

Οι “ερυθρόλευκοι” παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα και αυτή ήταν η πρώτη τους βαθμολογική απώλεια μετά από 12 συνεχόμενες νίκες (είχαν φέρει ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, τη 2η αγωνιστική). Από την άλλη, ο “Δικέφαλος” πήρε ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα, αλλά και των επερχόμενων αναμετρήσεων με την τουρκική Γκέζτεπε, για τους “16” του Challenge Cup.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής θα γίνουν το Σάββατο 10/2, με εξαίρεση το παιχνίδι ΧΑΝΘ-Φοίβος Συκεών, το οποίο αναβλήθηκε μετά από αίτημα της φιλοξενούμενης ομάδας (λόγω συμμετοχής τριών αθλητών της στην εθνική εφήβων που θα αγωνιστεί στη Μεσογειάδα) και θα επαναπρογραμματιστεί σε νέα ημερομηνία. Το πρόγραμμα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 7/2

Ολυμπιακός/Ομιλος Ξυνή-ΑΕΚ 25-25

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/2

Δαϊς 14:00 ΑΣΕ Δούκα-ΠΑΟΚ (Πατιός-Τσιάνας)

«Δημ. Κραχτίδης» 18:00 ΓΣ Δράμα 86-Διομήδης Άργους (Λινάρδος-Θεοδοσίου)

Έδεσσας 18:00 Αερωπός Έδεσσας-ΓΑΣ Καματερού (Τζαφερόπουλος-Μπέτμαν)

Πανελληνίου 18:00 Πανελλήνιος-Φίλιππος Βερ. (Κουτσός-Φωκίτης)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 14 αγώνες)

Ολυμπιακός/Ομιλος Ξυνή 28 -15αγ.

ΠΑΟΚ 23

ΑΕΚ 23 -15αγ.

ΑΣΕ Δούκα 21

Διομήδης Άργους 20

Αερωπός Έδεσσας 16

ΧΑΝΘ 12

Φίλιππος Βέροιας 10

Φοίβος Συκεών 8

ΓΑΣ Καματερού 5

ΓΣ Δράμα 1986 4

Πανελλήνιος 0
Keywords
Τυχαία Θέματα