Ηρθε ο Γκάρετ για ΠΑΟΚ (pics)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ντάριους Γκάρετ. Ο νέος παίκτης της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ έφτασε το βράδυ της Τετάρτης (5/9) και από τις επόμενες μέρες θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων της νέας του ομάδας κάτω από τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου.
Οι δύο τους ξανασυναντιούνται καθώς ο Παπαθεοδώρου τον είχε παίκτη στη Νέα Κηφισιά
(2013-2014), τη μία από τις δύο ομάδες που αγωνίστηκε -μέχρι τώρα- ο Γκάρετ στην Ελλάδα. Η άλλη ήταν ο Κόροιβος τη σεζόν 2014-2015.

"Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ"

Ο Γκάρετ στις δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο είπε τα εξής: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, με σπουδαία ιστορία και παράδοση. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ και περιμένω να συναντηθώ με τον προπονητή και να ξεκινήσω δουλειά άμεσα. Πιστεύω θα είμαστε ανταγωνιστικοί και στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Champions League.
Ο Παπαθεοδώρου είναι πολύ καλός προπονητής και είχαμε πολύ καλή συνεργασία στην Κηφισιά".
Για τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του είπε: "Αγωνίζομαι με πάθος, είμαι επιθετικός και παίζω με πολλή δύναμη. Μου αρέσει να παίζω δυνατή άμυνα, να μαρκάρω και να κάνω οτιδήποτε για να κερδίσει η ομάδα".
Είπε επίσης: "Για μένα η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ευκαιρία για να εξελιχθώ. Θα παίξω σε ένα πρωτάθλημα με υψηλό επίπεδο και με καλούς αντιπάλους".
Αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έκανε με συγκεκριμένους ανθρώπους. "Μίλησα με τον κόουτς Παπαθεοδώρου αλλά και με τον Κλάντον, με τον οποίο αγωνιστήκαμε πέρυσι στη Βουλγαρία ως αντίπαλοι. Μου είπε ότι θα λατρέψω την πόλη. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και το μόνο που μένει, είναι να προσαρμοστώ στην αλλαγή ώρας».

Ο 28χρονος σέντερ (με ύψος 2.06), με ευχέρεια στα κοψίματα, θα περάσει αύριο, Πέμπτη (6/9) από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι ο Γκάρετ είχε χαιρετίσει με ενθουσιασμό -διαδικτυακά- την έναρξη της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ με το εξής σχόλιο: «Είμαι ενθουσιασμένος που μπαίνω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ».
Keywords
Τυχαία Θέματα