Ήρθε για να πετύχει

Μία αγωνιστική υποχρέωση απομένει. Ο κυριακάτικος αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Και έπειτα, ο Ολυμπιακός θα μπει στην εποχή του Πέδρο Μαρτίνς. Αν και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη πιάσει ήδη δουλειά, αφού περνάει ατελείωτες ώρες στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Θέλει να διευθετήσει όλα τα θέματα της καλοκαιρινής προετοιμασίας που θα αρχίσει στις 25 Ιουνίου στις αυστριακές Άλπεις. Θέλει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό
το δυναμικό της επόμενης περιόδου. Θέλει να μάθει όσο πιο γρήγορα γίνεται τον «οργανισμό» Ολυμπιακός.

Αν και είναι πρόωρο, οι πρώτες εντυπώσεις από τον Πορτογάλο τεχνικό είναι θετικές. Όλοι όσοι έχουν προλάβει να συνεργαστούν μαζί του, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο οργανωτικό που θέλει μέσα από την ομάδα του Πειραιά να πετύχει. Είναι καλό στον πάγκο μίας τόσο απαιτητικής ομάδας να κάθονται φιλόδοξοι επαγγελματίες. Μάλλον είναι απαραίτητο, διότι αποτελεί βασικό συστατικό της επιτυχίας.

Τη δουλειά του και το σκεπτικό του θα καθυστερήσουμε λίγο να τα δούμε, αφού θα πρέπει να περιμένουμε το ταξίδι μας στα βουνά της Αυστρίας στα τέλη Ιουνίου, οπότε και θα αρχίσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Για μία ακόμη χρονιά θα είμαστε εκεί για να σας μεταφέρουμε όλα τα θέματα που θα σχετίζονται με την πορεία της προετοιμασίας των «Πειραιωτών» ενόψει της παρουσίας τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League (πρώτο επίσημο ματς στις 9 Αυγούστου). Επιπλέον, σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα. Ήμασταν και είμαστε της άποψης πως ένας προπονητής θέλει το χρόνο για να δείξει δείγματα της δουλειάς του.
Keywords
Τυχαία Θέματα