Ηρακλής: Στη Θεσσαλονίκη Σίλας, Μέλβιν και Χάτσον

Οι αφίξεις στον Ηρακλή εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχουν ήδη ξεκινήσει, με τρεις από τους νέους παίκτες της ομάδας να βρίσκονται πλέον στη Θεσσαλονίκη.

Τζον Σίλας, Κλίβελαντ Μέλβιν και Τζέικομπ Χάτσον έφτασαν στην πόλη και είναι έτοιμοι να ενταχθούν στην προετοιμασία του Ηρακλή.

Το πρόγραμμα των αφίξεων συνεχίζεται την Κυριακή 16 Αυγούστου. Στις 11:55 αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Τάσος Κουκ, ενώ στις 14:05 θα ακολουθήσει ο Χασάν Ντιαρά.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα υπάρξει ακόμη μία διπλή άφιξη, καθώς οι Ντόντρεζ Στάιλς και Τζέιλεν Λεκιού αναμένεται να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 20:25.

Ο κύκλος των αφίξεων θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, όταν ο Νόα Χόρχλερ αναμένεται να πατήσει ελληνικό έδαφος στις 14:15.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηρακλής, Θεσσαλονίκη Σίλας Μέλβιν, Χάτσον,iraklis, thessaloniki silas melvin, chatson