Ηρακλής-Παναθηναϊκός Β 2-3: Διπλό με Μπιλάλ-Σαρδέλη και κορυφή (hls)

Με πρωταγωνιστές τους Αμπντελραχμάν Μπιλάλ και Γιάννη Σαρδέλη, ο Παναθηναϊκός Β πέρασε νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη επικρατώντας 3-2 του Ηρακλή για την 5η αγωνιστική της Super League 2.

Ο Ηρακλής

προηγήθηκε στο 12ο λεπτό μετά από αντεπίθεση σε κόρνερ του Παναθηναϊκού Β με τον Τομάς να βγαίνει τετ α τετ με τον γκολκίπερ των “πράσινων’ και να βρίσκει δίχτυα για το 1-0.

Η απάντηση του “τριφυλλιού” ήρθε στο 34′ με τον Μπιλάλ, ο οποίος μετά από πάσα του Αθανασακόπουλου πλάσαρε τον Βελλίδη για το 1-1, ενώ δύο λεπτά πριν το πρώτο 45λεπτο, ο Αιγύπτιος επιθετικός μετά από μαρκάρισμα του Βελίδη στον Αθανασακόπουλο μέσα στην περιοχή, είδε τη μπάλα μπροστά του και έκανε το 1-2.

Ο Ηρακλής ισοφάρισε στο 54′ από το πέναλτι που κέρδισε ο Γιουπιτάνα, με τον Μελούνοβιτς να νικά τον Ξενόπουλο και να κάνει το 2-2.

Η νίκη για την ομάδα του Αντωνίου ήρθε με γκολ του Σαρδέλη στις καθυστερήσεις, με το “τριφύλλι” να φτάνει τους 8 βαθμούς και να είναι για την ώρα στην πρώτη θέση της Super League 2.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Βελλίδης, Πανάγου, Παπαστεριανός, Χρουσιέλ (46’ Κωστούλας), Βιτλής, Σίλβα (90’ Κουντουριώτης), Πατράλης, Τόμας, Γιουμπιτάνα, Τότσκα (46’ Μανουσάκης), Αλεξιτς (46’ Μελούνοβιτς).

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Ρόμπι, Σιδεράς, Μαρτίνης, Τουρκοχωρίτης (66’ Ανδρικόπουλος), Εμπό, Βουτσάς, Ηλιάδης (59’ Σερπέζης), Τερεζίου (75’ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος (75’ Καραμπάς), Μπιλάλ (66’ Σαρδέλης).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηρακλής-Παναθηναϊκός Β 2-3, Διπλό, Μπιλάλ-Σαρδέλη,iraklis-panathinaikos v 2-3, diplo, bilal-sardeli