Ηρακλής: Κινδυνεύει με αφαίρεση 2 βαθμών!

Ηρακλής: Κινδυνεύει με αφαίρεση 2 βαθμών!basket1thanosΔευ, 03/01/2021 - 19:09

Ο Τζος Χάγκινς χρησιμοποιήθηκε στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό Νίκαιας δίχως να έχει δικαίωμα όπως σας ενημερώσαμε χθες (28/02) και οι υπόλοιπες ομάδες της Basket League μόλις το πήραν χαμπάρι άρχισαν να «φωνάζουν».

Ο Ιωνικός Νίκαιας δεν θέλησε να καταθέσει ένσταση και να πάρει το ματς στα

χαρτιά (εν τέλει δικαιώθηκε αφού πήρε το ματς μέσα στο παρκέ) αλλά οι υπόλοιπες ομάδες που θέλουν να βάλουν τον Γηραιό από κάτω τους, διαμαρτυρήθηκαν έντονα!

Έτσι στο σημερινό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ (01/03) η απόφαση πάρθηκε το θέμα να πάει στον Αθλητικό Δικαστή. Ο Ηρακλής υποστήριξε ότι το e-mail δεν... έφτασε ποτέ ενώ ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ ζήτησαν να μην τιμωρηθούν οι Θεσσαλονικείς. Όμως, η πλειοψηφία των ομάδων ζήτησε για λόγους διαφύλαξης της αξιοπιστίας και των κανονισμών του πρωταθλήματος της Basket League, το θέμα δεν πρέπει να θεωρηθεί λήξαν.

Έτσι και έγινε. Το ζήτημα μεταφέρθηκε στον Αθλητικό Δικαστή με τον Ηρακλή να κινδυνεύει με αφαίρεση 2 βαθμών.

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Ηρακλής - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ηρακλής ΕΛΛΑΔΑ Ο Τζος Χάγκινς αγωνίστηκε στον αγώνα με τον Ιωνικό ενώ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής και το ζήτημα παραπέμφθηκε στον Αθλητικό Δικαστή! Κινδυνεύει με αφαίρεση 2 βαθμών ο Ηρακλής! Article publish on Δευ, 03/01/2021 - 19:09 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα