Ηρακλής: Τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού

Ηρακλής: Τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού npiliosΠαρ, 04/02/2021 - 20:03

Τέταρτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού, διαγνώστηκε στον Ηρακλή και όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, ο παίκτης που νοσεί ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της γιατρού της ομάδος Ελευθερίας Στεφά.

Παράλληλα η ΚΑΕ

Ηρακλής εφαρμόζει κατά γράμμα το πρωτοκόλλο του ΕΣΑΚΕ και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς.

Ήδη δύο παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν ακυρωθεί για τον Ηρακλη, τα παιχνίδια με Λάυριο (31/3) και το ερχόμενο με τον Παναθηναϊκό (04/04), εξαιτίας των θετικών κρουσμάτων. Αναμένεται νέα ανακοίνωση από τον  Ηρακλή, καθώς και από την «λίγκα» για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις του.

Ο «χορός» των  θετικών κρουσμάτων Covid 19 στον Ηρακλή, άρχισε στον έλεγχο των μελών της αποστολής στο Ντέν Μπός για υποχρεώσεις του FIBA Europe Cup και τον εντοπισμό των δύο πρώτων παικτών. Όμως στα νέα τεστ που έγιναν μετά την επιστροφή της αποστολής στην Θεσσαλονίκη,  βρέθηκε ένας ακόμα παίκτης με θετικό κρούσμα και ο τέταρτος συμπαίκτης του, εντοπίσθηκε σήμερα.

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Ηρακλής - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ηρακλής ΕΛΛΑΔΑ Έχουν αναβληθεί ήδη δυο παιχνίδια του «Γηραιού» και αναμένεται νέα ανακοίνωση από τον ΕΣΑΚΕ. Article publish on Παρ, 04/02/2021 - 20:03 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα