Ηράκλειο: Παραδίδεται η 38χρονη με το καυστικό υγρό- “Μόνο απειλές και ξυλοδαρμούς έζησα από τον πρώην σύζυγό μου”

Απειλές, περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και ερωτική αντιζηλία, φαίνεται ότι “όπλισαν” την 38χρονη γυναίκα που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τα ίχνη της, με την ίδια να δηλώνει ότι σκοπεύει να παραδοθεί, αλλά κρύβεται υπό τον φόβο αντιποίνων από την οικογένεια του 36χρονου.

Το θύμα, που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, έχοντας εκτίσει ποινή για ληστείες

με καλάσνικοφ, έχει μεταφερθεί από το απόγευμα του Σαββάτου στο Θριάσειο νοσοκομείο, προκειμένου να αποκατασταθούν τα εγκαύματα δευτέρου βαθμού που έχει υποστεί στο δεξί μέρος του προσώπου του.

Συνολικά 4 φορές, είχε συναντήσει στο ίδιο ξενοδοχείο τον εν διαστάσει σύζυγό της η 38χρονη τις τελευταίες 40 ημέρες.

Το τελευταίο ραντεβού, δόθηκε στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής και όπως αποδείχτηκε, η 38χρονη ήταν έτοιμη για όλα. Μαζί της είχε ένα μπουκάλι το οποίο περιείχε οξύ που αγόρασε για 100 ευρώ από το ίντερνετ. Μετά από έναν ακόμα καβγά, στις 03:00 τα ξημερώματα, η συνάντηση πήρε επικίνδυνες διαστάσεις και η γυναίκα περιέλουσε τον 36χρονο με το καυστικό υγρό και εξαφανίστηκε.

“Ήταν μπροστά μάρτυρες όταν μου έλεγε πως θα με σκοτώσουν οι άνθρωποι του αν τολμήσω να προχωρήσω στη ζωή μου. Ότι αυτός θα παντρευτεί και θα κάνει παιδιά ενώ εγώ θα πεθάνω. Αυτές ήταν οι κουβέντες του. Μόνο απειλές, ξυλοδαρμούς και βία έχω ζήσει στα χέρια του”, ανέφερε χαρακτηριστικά η 38χρονη στην ιστοσελίδα protothema.gr, περιγράφοντας τα όσα βίωνε στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί μέσω Facebook, τον καιρό που ο 36χρονος βρισκόταν έγκλειστος στις φυλακές για τη συμμετοχή σε σειρά από ένοπλες ληστείες που είχαν σημειωθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, μεταξύ του 2012 και του 2015.

Μάλιστα πολύ γρήγορα, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο έτσι ώστε να μπορεί η 38χρονη να επισκέπτεται τον 36χρονο στο κατάστημα κράτησης.

Η σχέση όμως άρχισε όμως γρήγορα να παρουσιάζει προβλήματα.

Η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν η μόνη που είχε επαφές με τον 36χρονο όσο ήταν στη φυλακή και τότε ξεκίνησαν οι πρώτοι καβγάδες.

Παράλληλα, όπως καταγγέλλει η 38χρονη, δεχόταν διαρκώς απειλές και επιθέσεις από την οικογένεια του εν διαστάσει συζύγου της και τον περασμένο Αύγουστο προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του αδερφού του 36χρονου για ενδοοικογενειακή βία. Παρά τα συχνά βίαια περιστατικά, η 38χρονη συνέχισε να συναντά τον 36χρονο, όμως την τελευταία φορά, για να προφυλαχθεί όπως είπε, είχε πάρει μαζί της το καυστικό υγρό.

Ο άνδρας που έχει υποστεί εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο δεξί μέρος του προσώπου του και κινδυνεύει να χάσει την όραση του στο ένα μάτι, διακομίστηκε μετά την επίθεση στο ΠΑΓΝΗ.

Οι γιατροί έκριναν σκόπιμο να μεταφερθεί σε ειδική μονάδα αποκατάστασης εγκαυμάτων και το απόγευμα του Σαββάτου με επιχείρηση αεροδιακομιδής, ο 36χρονος διακομίστηκε στην Αθήνα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορία και νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα